Lyremosen 2, Moseby, 4871 Horbelev

4 længet landejendom med i underkanten af 64 tønder land jord

SOLGT
I den lille hyggelige landsby Moseby på det nordøstlige Falster, summer alt af fred, ro og tid til fordybelse - og Lyremosegaard er ingen undtagelse.

Vejen op til Lyremosegaard deler man med naboejendommen, som er sognets præstegård og enten kan man vælge at dreje ind til højre på gårdspladsen eller blot fortsætte lige ud, indtil man kommer ud til de åbne marker og kan nyde synet af ens egne jorde og en udsigt ud i det uendelige.

Ejendommen er nok det de fleste til kalde en rigtig "bondegård" - 4 længet, med stor gårdsplads, en masse store længer, fritliggende maskinhus, som sikkert også kunne bruges til at ride i og et smukt stuehus i 3 plan samt en parklignende have med egen frugtlund, der ligesom fuldender det hele.

Alle bygninger - med undtagelse af maskinhuset - er med pudsede og hvidmalede facader, taget på udbygningerne er med eternit eller pandeplader og selve stuehuset er med flotte røde tegl.

Jorderne - der for en stor del af disse er bortforpagtet - er udlagt som dels dyrkbar agerjord, remisser, stor smuk mose/søområde, eng arealer m.m. og ligger som stort stykke direkte op til bygningssættet, også ideelt til jagt og fiskeri.

Landsbyen ligger ca. 8 kilometer fra købstaden Stubbekøbing med institutioner, skole, indkøbsmuligheder og et rigt foreningsliv og i nærområdet, er der flere små økologiske gårdbutikker med friske råvarer.

Er behovet at komme til en større by, ligger Falsters "hovedstad" Nykøbing Falster ca. 18 kilometer herfra og rummer alt hvad man med rette må kunne forvente af en storby.

Ejendommen ligger ideelt idet motorvejen kan nåes på 20 minutter i bil og endelig er der kun 1 time og 25 minutters kørsel til den Københavnske hovedstad.

Det charmerende Hesnæs ligger ca. 3 kilometer væk og er bl.a. kendt for sit hyggelige havnemiljø og brede sandstrande, ligesom en smagsoplevelse af de store venter i restauranten Pomle Nakke Traktørsted. Golfklubben Virket, der ligger ca. 13 kilometer væk er kendt som en kvalitetsbane og sådan kunne vi blive ved.

Stuehuset er stort og præsentabelt og opgangen til entre`en er via trappen med 3 trin.

Entre`en byder velkommen indenfor og inde til højre er der meget stor vinkelstue, der rummer plads til både spisestue og "stads-stuen".

Her er stor dagligstue med udgang til sydvendt terrasse og haven.

3 gode værelser, ældre flisebadeværelse med kar, baggang med opgang til 1.salen samt spisekøkken med nedgang til den højloftede kælder.

1.salen rummer stort multirum/stue med kvist og udsigt over haven, 2 store værelser, brusebadeværelse samt stort soveværelse.

Den højloftede kælder er med vaskerum, fyrkælder med oliefyr, 3 disponible rum samt gang med opgang til gårdspladsen.

En virkelig præsentabel gård.