Mårvænget 6, Nyråd, 4760 Vordingborg

Masser af plads - 242 kvm. for begge plan - lukket vej og stor lys underetage

SOLGT
I et af Nyråds mange hyggelige kvarterer ligger Mårvænget - vejen er lukket - grænser op til stort grønt område og alt dette skaber fred og minimal trafik.

Selve forhaven er smukt anlagt med sti op til ejendommen - en dobbelt carport med plads til begge biler og udhus i enden af carporten.

Ejendommen er trukket helt tilbage på grunden - orienteret stik syd - så haven vender ud mod Mårvænget og er primært udlagt med plæne og træterrasse.

Bag hækken løber Bakkebøllestien, der fører videre langs vandet og skoven for til sidst at ende inde ved Lystbådehavnen i selve Vordingborg by. I den anden ende af stien er skole, sportshal og fodboldbaner - så der er stort set ingen trafik.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen, - vi er ca. halvvejs imellem København og Rødby, og i Vordingborg by ligger togstationen med time drift til og fra København. Bussen med hyppig drift i mellem Stege og Vordingborg har stoppested adskillige andre steder i Nyråd.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, Dagli'Brugs, skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner, og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen og Hulemosesøen, - et pragtfuldt sted for lystfiskeren.

Den naturlige opgang til ejendommen er "bag" ejendommen - ud mod Bakkebøllestien.

Stor møblerbar entré med nedgang til underetagen.

Her er 2 værelser, soveværelse, et badeværelse og en stor lys & åben stue, der levner plads til både sofa afdeling og spise afdeling.

I åben forbindelse med stuen ligger udestuen til venstre - hvor lyser brager ind - der er udgang til haven og til højre i stuen - det åbne hvide samtale køkken - hvor udsigten kan nydes ud over haven.

Underetagen er højloftet - der er lyse klinkegulve i overalt, 3 store disponible rum samt et mindre. Desuden fyrrum, badeværelse med brus og separat udgang.

Kontrakten til installation af fjernevarme er underskrevet, men beløbet hertil er ikke betalt. Tilslutning forventes ifølge Kommunale Værker i 2023/2024.