Margrethevej 12, Klintholm Havn, 4791 Borre

Fiskerlejestemning ved Klintholm Havn - flot moderniseret i eet plan

SOLGT
Klintholm Havn er en lille havneby med en stor havn på det østligste af øen Møn og er med sine godt 200 indbyggere et sted man absolut må besøge. Her er gode restauranter og en flot sandstrand med blåt flag. Der er gode busforbindelser til Møns Klint samt øens mange kunsthåndværkere og videre til Stege.

Klintholm Havn består fremadrettet af en fiskerihavn med en stor yderhavn og en noget mindre inderhavn plus en stor marina med ca. 200 gæstepladser. Antallet af fiskefartøjer er ikke så mange, men stemningen er stadig intakt.

Om sommeren fungerer fiskerihavnen som aflastning for marinaen når antallet af gæstesejlere når et omfang så det giver plads problemer. Møns Klint Marina forventes at have anløb af mellem 8.000 og 10.000 gæstesejlere hver sommer.

Klinthom Havn er også blevet "epicentret" for den grønne omstilling, da det er blevet til servicehavn for det store havvindmølleprojekt i Østersøen.

Selve ejendommen ligger trukket tilbage fra vejen, ned af privat fællesvej, hvor man - når man ankommer til ejendommen, mødes af en stor og højloftet carport fra ca. 2003, hvor der samtidig også er isoleret redskabsrum.

Grunden er nem, overskuelig og lukket med høj hæk - solrig med masser af plæne og et rigtig gammel udhus, tilbage fra den gang der boede fiskere i ejendommen.

Ejendommen er med sort malede facader i træ, hvor køber skal være opmærksom på, at gavlen mod syd trænger til udskiftning - træbeklædningen er indkøbt og færdigmalet, men mangler og blive sat op, så et lille projekt venter der til køber.

Størstedelen af ejendommen er på støbt fundament, men sælger oplyser, at der er en lille firkant inde i stuen (helt tilbage fra gamle dage) - hvor det står på sokkelsten - og skulle man som køber ønske og få det ændret, kan det naturligvis godt lade sig gøre.

Omgivelserne emmer af natur og kultur. Klintholm Slotpark - Liselund Slot`s park - Møns Klint - masser af skov, kuperet terræn etc. !.

Ikke så langt fra Klintholm Havn ligger Busemarke Mose. Området er mose med rørskov og omkringliggende enge og har et varieret liv af fugle, herunder rørhøg, grågås, flere arter af ænder og vadefugle samt mange småfugle, bl.a. græshoppesanger, skægmejse, rørsanger, sivsanger og kærsanger.

Gulvvarme luner omkring tæerne i en del af rummene og de øvrige rum er det enten el-radiatorer eller brændeovnen der klarer opvarmningen.

Entredøren går op og ind træder man på det smukke og opvarmede klinkegulv på el.

Entre`en er faktisk en kombination af entre og bryggers (bygget i ca. 2017/2021), hvor der er bord med vask og skabe med skydelåger og plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Inde til venstre er der store brusebadeværelse, med den samme smukke gulvklinke og gulvvarme.

Køkken er ikke særligt stort, men til gengæld utrolig praktisk og med ovenlys-vindue og etableret i ca. 2018.

Her er gæstebadeværelse (renoveret i ca. 2006 med el-gulvvarme), 3 gode værelser samt stor åben stue med brændeovn samt dobbeltdør ud til haven.

Så hvis ønsket og behovet er at kommet lidt "back to basic" får man hele pakken her, med stemning, fred og ro samt nærheden til det maritime miljø.

Med sin gode størrelse og idylliske omgivelser excellerer huset til såvel børnefamilien, der ønsker rolige rammer om hverdagen, og som flexbolig for sommerhusfolket, der kræver plads og kvalitet - hele året rundt.

Der er indlagt fibernet i ejendommen.

Sælger oplyser endvidere, at el-installationer i lofterne er fra ca. 2010 og alt el i køkkenet er fra ca. 2018.

Vi syntes også vi skylder at fortælle, der Dark Sky på Møn og Nyord.

På Møn og Nyord kan du opleve "Dark Sky" - en enestående nattehimmel beskyttet mod lokal lysforurening, hvor millioner af stjerner blinker og giver dig det klareste udsyn til stjernehimlen.

Møn og Nyord er udnævnt som Nordens første Dark Sky Park og Community. Det betyder, at områdets nattemørke er beskyttet mod lokal lysforurening for at give det bedste og klareste udsyn til den imponerende stjernehimmel. Oplevelsen, hvor millioner af stjerner lyser på himlen og spejler sig i havet er intet mindre end magisk. Lige netop det her kan hverken yoga eller anden mindfulness hamle op med. Dark Sky er simpelthen wellness for krop, sjæl og sind, så slap af og nyd øjeblikket. Nyd din tilstedeværelse lige netop her!

Kontakt os for at høre nærmere.