Markskellet 2, 4735 Mern

Landbrugsejendom med 2 hektar jord - langt ude på marken

SOLGT
På strækningen mellem Mern og Præstø - et godt stykke nede af markvejen kommer ejendommen stille og roligt til syne.

Fra selve landevejen kan man kun se en masse store træer, der er omkranset af de åbne marker og inde i selve smørhullet ligger ejendommen.

Oprindeligt var det en større landbrugsejendom, men er nu købt af en anden jordbesidder, der har lagt det meste af jorden til sin nuværende ejendom og sælger bygningssættet, med lidt over 2 hektar jord til.

Dette betyder, at sælger aldrig selv har beboet ejendommen og derfor ikke har noget kendskab til selve bygningssættet.

Skyttegaarden - som ejendommen hedder - er en firelænget ejendom, med stort stuehus, to sammenbyggede staldbygninger, hvor der tidligere har været dyr, separat bygning med dobbelt carport og kombineret værksted/fyrrum, ladebygning i træ samt yderligere fritliggende maskinhus i stålprofiler.

Grundarealet består af en stor parklignende have, lukket gårdsplads, betonarealer med plads til forskellige maskiner og et godt regulært jordstykke, hvor muligheden for heste, får eller andet, absolut er til stede.

Såfremt grundarealet ikke er tilstrækkeligt, er sælger indstillet på, at der kan købes mere jord til ejendommen, til en pris på kr. 175.000,00 pr. hektar og dertil skal køber afholde alle omkostninger til udstykningen.

Afstandsmæssigt ligger vi ca. 2 kilometer fra landsbyen Mern, hvor muligheden for indkøb, skole o.s.v. er til stede - Præstø by ligger ca. 8 kilometer væk og til stationsbyen Vordingborg med timedrift til København er der ca. 14 kilometer.

Fra den store gårdsplads er to indgange til ejendommen.

Entréen er stor, møblerbar og med klinkegulv, stor vinkelstue - med dør ind til køkken/alrum.

Et er stort klinkebelagt køkken/alrum med nydelige elementer, alt i hvidevarer og udgang til stor vestvendt træterrasse med kig ud over den store have.

Her er to værelser, depotrum, flisebadeværelse med muret bruseniche samt stort bryggers/baggang med masser af bordplads og åben trappe til 1. salen.

På 1. salen er der repos med adgang til stort uudnyttet loft med udgang til svalegang, soveværelse samt badeværelse med spabad.

En velpasset og rummelig ejendom, i fredelige og landlige omgivelser.