Marsvinvej 2, 4880 Nysted

Spændende og anderledes løsninger - forenet i smukke rammer med lægtet tagpap

SOLGT
Området omkring Marsvinvej er inddelt i flere forskellige grundejerforeninger - alt afhængig af, hvornår ejendommene er bygget.

Hele området er lukket og for denne grundejerforening Nysted Strandhusene - ender vejen nede i et stort grønt fællesareal, med stiforbindelse ned til stranden og det sted, hvor den store badebro er etableret og hvor den 180 graders udsigt, bliver endnu mere udtalt.

Sejlrende løber foran husene og udstykningen ud mod fællesarealet, så man kan nyde alle skibe der store som små, der ligger til havn.

Herudover oplyser sælger, at man har mulighed for at leje bådplads i havnen, så der er også mulighed for, at man tage ud og fiske.

Ejendommen ligger på en hjørnegrund og med en have, som ifølge ejer er den største i hele grundejerforeningen.

Alle ejendommene på vejen ligger lidt forskudt, så alle kan nyde udsigt over vandet og stadig sådan, så de skarpe linjer er holdt og det ikke virker forkert.

Ejendommen er opført i træ, sortmalet og taget som lægtet tagpap - 3 kvadratmeter indbygget udhus - ligesom der også er et mindre fritliggende redskabsrum - naturligvis opført i samme facon som selve boligen - så stilen passer.

Der er flere gode badestrande næsten lige uden for hoveddøren, og så er der blot få minutters kørsel til centrum. Nysted er en af Danmarks mest velbevarede købstæder, som har bevaret sit gamle bymiljø med adskillige bindingsværkshuse og ældre bygninger i det gamle bykvarter, der centrerer sig om den gotiske kirke, Nysted Kirke. Den lille by har en lystbådehavn, der hver sommer besøges af mange turister og lystsejlere fra ind- og udland. Endelig er der skole, børnehave, sportsfaciliteter, slager, bager, røgeri og masser af dagligvarebutikker.

Her er masser af vinduer der skaber et pragtfuldt lysindfald - som kombineret med de lyse bræddegulve, de hvide vægge og lofter, får rummene til og syne endnu større.

Her er parkeringsplads - direkte uden for entredøren og her det naturlige sted og starte.

Entre`en er med kokostæppe og fører en direkte ind i det store åbne køkken/alrum - med brændeovn, loft til kip, stige op til hemsen og udgang med udsigt til vandet - både herfra og fra terrasse.

Stuen ligger i åben forbindelse med køkken/alrummet - som ligeledes både har loft til kip samt udsigt til vandet og udgang til terrasse og haven.

Her er 3 gode værelser samt badeværelse - med både bruseniche, spabad og sauna.

Et fritidshus der rummer det hele og som kan benyttes optimalt - uanset hvilken tid på året, man ønsker.