Mejemarken 5, Ørslev, 4760 Vordingborg

Renoveret og indflytningsklar villa

SOLGT
I Ørslev, på en af de absolutte bedste adresser, der gemmer sig en sand perle, som står indflytningsklar!
Ejendommen er beliggende på Mejemarken 5. Her har vi stisystem som nabo på den ene side, hvilket betyder at børnene kan færdes godt og trygt rundt. På blot et par minutter på gåben står man i Coop365 og Netto er at finde 10 min på gåben. Derved kan dagligdagens indkøb nemt klares alle ugens 7 dage, uden at bilen skal startes op og uden at der skal stresses over, at man mangler mælk til morgenmaden.
Udover gode handlefaciliteter, så byder Ørslev endvidere på både folkeskole, vuggestue, børnehave og sågar en restaurant. Og som en bonus så er der i Ørslev et fantastisk lokalmiljø, hvor man bl.a. er god til at lave en masse gode og sjove arrangementer i Egnshuset.
Den hyggelige lille by er beliggende blot 10min. I bil fra Vordingborg og motorvejen kan nås på 5 min. Så skal man pendle til København, så tager dette blot 1 lille time i bil og ellers er der mulighed for at tage det offentlige fra Vordingborg Station.
På Mejemarken 5 bliver du bestemt ikke snydt for noget. Først og fremmest får man her en dejlig stor indkørsel, hvor der snildt kan holde en campingvogn og flere biler. I vinterperioden er der mulighed for at parkere i den tilhørende garage, så man slipper for at skrabe is af forruden.
Selve boligen rummer hele 116 kvadratmeter og har en fantastisk planløsning. Boligen indeholder hele 3 rigtig gode værelser, et stort nyrenoveret badeværelse fra 2021 med flotte grå klinker, en fed New York'er væg i brusenichen, sort bruser og amartur. Familien har i 2018 åbnet køkkenet op, fået indsat et flot stilrent og stilsikkert hvidt køkken fra Vordingborgkøkken. Her dannes rammen om hele familien, med direkte adgang til alrummet, hvor familien nemt kan samles til et spil, friskbagte boller eller aftensmaden. Ønsker man derimod at spise udenfor på de gode sommeraftener, så kan dette med fordel gøres på den 45 kvadratmeter store træterrasse fra sommeren 2022, som der er adgang til fra alrummet. Her er også det perfekte spot til solbadning!
Hjemmets stue med lækkert lysindfald ligger i forlængelse heraf. Denne er god rummelig og indbyder til en masse gode hyggestunder på sofaen med en god film og popkorn. Men vi stopper ikke her. Boligen byder nemlig også på et godt bryggers, hvor der er god opbevaringsplads, vaskemaskine og tørretumbler er hævet fra gulvet, så man slipper for at bukke sig, når tøjet skal ud af maskinerne, og så er der bordplads, så tøjet kan foldes.
I den store have kan der nydes et glas rosé, mens man betragter børnene hoppe i den nedgravede trampolin, kravler i det store legetårn, eller stjæler tomater fra det flotte drivhus. Drivhuset er 10 kvadratmeter stort, og har ofte været anvendt som orangeri på de sene sommeraftener.
Bagved huset findes en solid, isoleret bygning med faldgulv. Dette er brugt som legerum til børnene, og er et super supplement til huset.
Der er 65 kvadratmeter garage og tilbygning, som kan bruges til alt fra fest til opbevaring.
Kort sagt er der uanede muligheder i denne skønne ejendom, og det fremstår indflytningsklart.
I 2022/2023 bliver boligen tilsluttet fjernvarme. På nuværende tidspunkt er varmekilden træpillefyr.