Mejemarken 9, Ørslev, 4760 Vordingborg

I 2 plan med masser af plads og helt lukket have i børnevenligt kvarter

Kvarteret omkring Mejemarken er roligt - vejene er lukkede og ideelt sted - også hvis man er børnefamilie.

Ørslev er en landsby, der ligger ca. 4 kilometer fra Vordingborg - rent faktisk ligger den på strækningen der fører ud til sydmotorvejen (E47 & E55) og har alt hvad med rette må kunne forvente sig af en landsby.

Her er også et godt foreningsliv - forboldklubben trækker naturligvis en del - sportshallen oppe ved skolen gør også sit - der er bygget ny stor børnehave overfor skolen - Fakta har åbent alle ugens 7 dage og her er en hel del nybyggeri i gang i byen.

Villaen ligger for stor lukket hjørnegrund, på en af de lukkede veje - der er stor bred flisebelagt indkørsel med plads til flere biler, haven er fuldstændig lukket og nem og holde, der er flere fliseterrasse og den høje randbeplantning og træer der omkranser grunden - kaster lige så hyggeligt deres skygger ned over plænen.

Villaen er opført i 1978 og i 1985. 1. salen er kommet til og danner tilsammen rammen om det vi ser i dag.

Ejendommen har været i sælgers eje siden 1979 - så der er tale om en "eneejers" villa.

Entre`en er åben og lys - den er klinkebelagt med gulvvarme (på el), er er god plads til alt overtøjet og samtidig også her trappen til 1.salen er.

Her er stort flisebadeværelse med brus og gulvvarme (også på el), meget stor vinkel opholds/spisestue med brændeovn og udgang til sydvendt fliseterrasse og haven.

Spisekøkken fra 2002 med alt i hvidevarer, 2 store værelser samt klinkebelagt bryggers/baggang med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

På 1.salen er der også rigtig god plads, hvor man for enden ad trappen kommer til det store og meget anvendelige repos.

2 store børne/gæsteværelser, brusebadeværelse samt meget stort soveværelse, med fransk altan og udsigt over området taget, skoven og Kastrup Kirke i det fjerne.

Villaen er oprindeligt bygget med el-varme, men tilbage i 2002 bliver der indlagt naturgas. Vordingborg forsyning oplyser, at der på ejendommen bliver indlagt fjernvarme i december 22.