Mertehøjvej 50, 4750 Lundby

Idyllisk lystejendom med mulighed for hestestald, gode græsfolde og sø

SOLGT
HER FÅR DU BÅDE MERTEHØJVEJ 50 OG GRUNDEN PÅ MERTEHØJVEJ 44

Ved Udby på Sydsjælland på Mertehøjvej, kan du nu erhverve egnens hyggeligste lille boliglandbrug med ca. 3.7 ha. jord tilhørende.
Her er tale om Mertehøjvej 50 med et jordareal på ca. 3,1 ha og dertil medfølger grunden på Mertehøjvej 44 med et jordareal på ca. 0,6 ha. På grunden Mertehøjvej 44 findes en flot sø, som giver ejendommen ekstra herlighedsværdi og idyl.

Ejendommen er beliggende i rolige omgivelser og kun få km. fra Vordingborg. Der er naturligvis indkøbsmuligheder og skole lidt tættere på, hvorfor I kun behøver at tage til Ørslev og Lundby for at klare hverdagens gøremål. Såfremt at I skal en tur til hovedstaden, så kan I nå til København på kun en time i bil.

Stuehuset er opført i 1900, men er ombygget i 1975. Siden da er der løbende renoveret og vedligeholdt af ejerne. I dag står Egegaarden, som ejendommen hedder, flot opført i pudset mur og med stråtag.

Ejendommen hører til energimærkning C og byder på et varmeforbrug lige under 10.000 årligt.
Ejendommens indretning omfavner det landlige idyl og er inspireret af naturens farver, som komplimenteres ved en god synergi med det moderne og lyse køkken, de neutrale og tidssvarende trægulve og de hvidmalede bjælker i stuen.

Stuehuset er praktisk indrettet, hvor I først træder ind i en entre med klinkegulv.
Her er åben trappe til første sal og adgang til køkkenet, stuen og ejendommens badeværelse.

Entreen er derfor et knudepunkt for hele stuehuset, og har I glemt en lille ting mandag morgen, kan I fluks løbe ind og hente det, inden I triller ud af den store gårdsplads - uanset om det glemte ligger i stuen, i køkkenet eller i soveværelset.

Ejendommens badeværelse er med toilet og bruseniche. Klinkerne kan, såfremt det ønskes, males og så får man et mere tidssvarende og godt indrettet badeværelse for en mindre udgift. Det store spisekøkken byder på god afsætnings- og skabsplads samt spiseplads for 6 - 8 personer. Det er derfor muligt at være sammen med sine gæster, mens der er boller i ovnen eller kaffen brygges. Ejendommens store stue er bevaret med de originale bjælker, som i dag er malet grå. Her er god plads, så hvis det ønskes, kan stuen opdeles. Her er ligeledes brændeovn, som kan varme og sprede hygge i vinterperioden. Der er ført Fibernet ind i ejendommen.
Stueetagen byder dog også på et praktisk og velindrettet bryggers med klinkegulv og yderligere skabsplads samt udgang til gårdspladsen.

I får også et særskilt vaskerum, som trods dets størrelse, rummer vaskemaskine, tørretumbler og halvdør ud til den smukke have og terrassen.
Loftetagen er indrette med en stor og indretningsvenlig repos samt to store soveværelser. Soveværelserne er lyse og med originale bjælker, som giver rummene mere karakter. Her er forholdsvist højt til loftet, så skal junior have en gynge eller bamser hængende, så er bjælkerne ideelle til formålet. Ejendommen byder dog også en på en stor ralstensbelagt gårdsplads med god parkeringsplads til jeres nære, som kommer på besøg i bil. For enden af staldbygningen er der også en dobbeltgarage med to porte samt en dobbelt carport samt en enkelt garage med port- og således plads til jeres private køretøjer. Garagen er en tilbygning til de mindre staldbygninger, som i dag rummer en mindre hestestald, staldrum og et mindre Karlekammer.

Ejendommens andet store maskinhus, som i 2004 er opført i stålplader, støbt gulv og med fast eternittag, kan benyttes til maskiner, hestevogne eller halm og hø.

Alt dette omkredses af ejendommens store og hyggelige have, som byder jer velkommen med ældre træer og små hyggelige kroge. Der er ligeledes mulighed for at etablerer gode græsfolde til hestene, eller lade ungerne fange frøer i den nærliggende sø.

En idyllisk ejendom med rig mulighed for at nyde livet i alle dets faser.