Mønvej 110, Ammendrup, 4720 Præstø

Hesteejendom med ca. 32 hektar og stald med plads til 10 store heste

SOLGT
Leder du efter et sted at bo med højt til himlen, plads til hestehold og et stort spændende stuehus i flere plan? - Så er denne landejendom måske lige det du går og søger.

Udefra præsenterer ejendommen sig flot med en fin gårdsplads, hvor også den øvrige del af bygningssættet kommer til syne, tillige med udsigten til markerne og det bakkede landskab.
Ejendommens længe til højre har i størstedelen loft til kip, så selv meget store heste kan være i en af de 10 moderne hestebokse, der også har direkte adgang ud til folden, via den store port i gavlen. I den øvrige del af bygningen er der trappe op til stort og anvendeligt loft. Her saddelrum, foderrum, bade- og toiletforhold samt en stor dobbeltgarage med høj porthøjde.
I længen til venstre er der fyrrum, hvor blandt andet det nye pillefyr fra ca. maj måned 2021 er installeret og i den øvrige del af bygninger via den store port, plads til opbevaring af maskiner, ligesom der også stadig er et fuldt funktionsdygtigt korntørringsanlæg.
Bagerst på gårdspladsen ligger det store maskinhus (ca. 24x46 meter) - som af nuværende ejer har været benyttet som ridehus, men ikke godkendt hertil.
Til ejendommen hører også en stor ridebane på 20x60 meter (som efter sigende skulle være drænet).
Arealet der hører til ejendommen, er på ca. 32 hektar og størstedelen er bortforpagtet til afdødes samlever, men er fri for køber, til efter høsten i 2022.
Da ejendommen ligger i den lille landsby Ammendrup, er nærmeste skole og pasningstilbud i Præstø, som du kan køre til på godt fem minutter, og her kan du også klare dagligvareindkøb. Til Vordingborg tager det 20 minutter i bil, mens du kan køre til Køge på tre kvarter og til København på en time og et kvarter.

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra selve vejen og med en stor gammel have, med et væld af frugttræer og øvrige gamle træer, der skaber en masse atmosfære og får det hele til at give mening.
Stuehuset er i 3 plan (stue, 1.sal og kælder) og byder på hele 179 boligkvadratmeter med nyere tag fra ca. 2010, vinduer fra 1991 i plastik og 2010 (alle dele med oplysninger fra arvingerne) og højt til loftet. Her er stor rummelig hall, stort åbent køkken, stor lys stue med originale stuk og udgang til terrasse, spisestue, badeværelse, baggang og yderligere et værelse. På 1.salen er der 4 gode værelser, repos, badeværelse og et uudnyttet loftrum, som med fordel kan inddrages til store badeværelse og store forældresoveværelse, eller måske bare et ekstra værelse.
Lyder denne dejlige ejendom som noget for dig? Så ring og bestil tid til en fremvisning.

Er grundarealet for stort til jeres behov, kunne der også være en mulighed for, at I efter købet kunne sælges den del af jorden fra som I føler er "for meget" og derved selv bestemme, hvor meget plads I skal bruge til jeres heste.

Som en ekstra bonus info oplyser arvingerne, at der er god søgning på opstaldning af heste, så hvis I kunne se det som en mulighed, ligger der også her en god ekstra indtjening.