Muslingevej 7, 4880 Nysted

Arkitekttegnet luksussommerhus med vue over Østersøen

SOLGT
Svalende dukkerter, rolige dasedage og søndagsbrunch med fuglesang i formiddagssolen. Det og meget mere kan I se frem til som ejerne af dette arkitekttegnede luksussommerhus nær Nysted. Her får I en ferieresidens, der i den grad lever op til den moderne families krav om komfort og kvalitet - alt sammen i anden parket til Østersøen.

Ejendommen er placeret i et lukket sommerhusudstykning blot 150 - 200 meter fra vandet. I gåafstand ligger tillige Nysted med havn, kirke og Ålholm Slot, mens nærområdet også byder på oplevelser i det fri med gode vandre- og cykelstier, skovarealer og tindrende marker.

Er man interesseret i fiskeri og jagt, er der ligeledes gode muligheder for det, ligesom de kulturinteresserede kan tage på opdagelse i de mange oldtidsminder og gravhøje. Sakskøbing med Claus Meyers gourmetrestaurant og Sydhavsøernes frugt- og blomsterfestivaller er ydermere et trækplaster, og så er Knuthenborg Safaripark altid et hit hos de mindste.

Huset er opført i 2007 med afsæt i det klassiske sommerhus fra 50'erne, og byggestilen emmer således af ægte, dansk idyl med sin træbeklædte facade og hvide vinduesrammer. Velholdt er det også, og af seneste istandsættelser kan blandt andet nævnes en varmepumpe fra 2010, mens perioden fra 2018-2019 bød på et el-ladestik til Tesla, trådløst netværk og gennemgående, udvendig maling.

Størstedelen af inventaret er fra 2020, og så har huset desuden årligt fået behandling mod edderkopper og alger. Træterrasse er løbende vedligeholdt med reparation og oliebehandling.

Beboelsesarealet opmåles til 115 veludnyttede kvadratmeter, og som I træder inden døre, ankommer I først til en rummelig entré, hvor I kan stille skoene og hænge jakkerne.

Herfra er der adgang til det store alrum, der med sit åbne rumforløb gør det let at være sammen på tværs af madlavning og individuelle ferieprojekter. Køkkenet tager sig godt ud med fyldningsfronter, en træbordplade og hvidevarer fra 2019, og så prydes hele rummet af kipførte lofter og en stemningsgivende brændeovn.

Med flere dobbeltdøre ud til terrassen bringes udemiljøet desuden let i spil, ligesom I beriges af et fantastisk lysindfald.

De enkle trægulve strækker sig til samtlige fire værelser, hvoraf det ene gør sig som en oplagt forældreafdeling med eget badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler.

Det andet badeværelse rummer både spa og sauna. Til planløsningen hører også en hems.

Grundejerforeningen varetager desuden vedligehold af et fælles arealer, veje og et fælles redskabsskur, hvor udstyr opbevares til brug af medlemmerne.

Har vi vakt jeres interesse? - Så kontakt os for en fremvisning.