Næstvedvej 257A, Kastelev, 4760 Vordingborg

4 længet landejendom med stor grund - som også kan udstykkes

På strækningen mellem Vordingborg og Næstved på hjørnet - der hvor man drejer ned til fjorden og sommerhusområdet ved Skaverup Strand.

Her ligger en nedlagt landejendom - den er 4 længet med en stor gårdsplads og et bygningssæt - der består af stuehus i røde sten og de 3 længer - der sammenbyggede - er alle med bindingsværk og pudsede facader.

Bygningssættet ligger på en grund på lidt over 7.800 kvadratmeter - hvor man eventuelt kunne have lidt dyr gående, måske et par heste, får, geder eller hvad nu man kunne ønske sig. Det kan også være en mulighed at udstykke grunden. Sælger har fået udarbejdet nogle forslag til udstykning, der kan give inspiration. Disse kan rekvireres hos mægler.

Længerne har de sidste mange år primært været anvendt til lager, da ejeren af ejendommen sælger havemøbler - har dette været det oplagte sted til oplagning af dette. Idet der er højt til loftet i det meste af længerne, er mulighederne mange. Hestebokse, hobby, udlejning af lagerplads osv.

Stuehuset er p.t. opdelt i 2 lejligheder med et lodret "snit", således at der, for begge lejligheder, både er stueplan og 1.sal.

Der er også lidt have, hvor det meste er med plæne og høj gammel beplantning.

Lejlighederne opvarmes med henholdsvis pilleovn og brænde, da det eksisterende pillefyr ikke fungerer og man skal påregne, at der skal installeres et nyt eller en anden varmekilde.

Lejligheden T.V. er p.t. udlejet og indrettet således: Klinkebelagt køkken, spisestue med pilleovn, depotrum, baggang med installation for vaskemaskine, flisebadeværelse med kar samt opholdsstue med udgang til forhaven og trappe til 1.salen.

1.salen er ret rummelig - her er repos, brusebadeværelse samt 2 meget store værelser.

Lejligheden T.H. er ledig og såldes klar til indflytning, med en indretning som følger: Klinkbelagt entre, flisebadeværelse med bruseniche og installation for vaskemaskine, 2 store sammenhængende stuer med fløjdøre samt klinkebelagt køkken med brændeovn og trappe til 1.salen.

1.salen er ligesom i lejligheden til venstre ret rummelig, med stor møblerbar repos, brusebadeværelse samt 2 store værelser.