Nørre Vænge 2, 4772 Langebæk

Landsted med 4 hektar - 3 søer og folde - et sandt fristed

SOLGT
I fredelige og landlige omgivelser på en lille stikvej fra Østergårdstræde - der løber fra Langebæk og videre til Mern, ligger ejendommen gemt godt af vejen.

Ejendommen opvarmes med luft-til-vand varmepumper 0g 2 brændeovne. Der er etableret 5,5 KW solcelleanlæg. Udgiften til varme og opvarmning af vand er aktuelt ca. kr. 5.000,00 pr. år.

Selve grunden er ret kuperet, med bl.a. en lille høj, søer (her er 3 af dem - som hver især kan noget helt særligt), engarealer, folde etc. - hvor man virkelig kan nyde tilværelsen og lade tankerne flyve.

Ejendommen består af et stort stuehus i 2 plan - flere sekundære bygninger - med bl.a. værksted, stor carport med plads til adskellige køretøjer, staldbygning med 3 bokse, staklade og en bygning, hvor der bl.a. er både køkken, bade- og saunafaciliteter, som ville være ideel til atelier eller en anden type kreativ kunstner.

Fra ejendommen er der ca. 6,7 kilometer til Mern, hvor der er skole, indkøbsmuligheder o.s.v. - til den lidt større by Stensved er der ca. 4,4 kilometer - hvor der også er skole og flere dagligvarebutikker og ellers ligger Vordingborg, Præstø og Stege indenfor ca. 15 minutters kørsel. Desuden er der kun ca. 2 kilometer til Langebæk bådelaug, hvor du får et medlemskab for et engangsbeløb på kr. 700, og også kan tilkøbe bådplads og vinteropbevaring for kr. 500 pr. år.

Når man kommer fra motorvejen er det afkørsel 41 de fleste nok vil bruge, og derfra er der ca. 10 minutters kørsel til ejendommen.

Når man sagte kører op ad markvejen til ejendommen, er det første der møder en det naturlige flor, de høje træer, den rolige stemning og fornemmelse af, at komme helt ned i gear.

Når man ankommer til ejendommen bliver man mødt af porten i indkørslen, hvor man roligt svinger ind på den store åbne gårdsplads, og det hele åbenbarer sig foran en.

Stuehuset inde til venstre, de øvrige bygninger lige fremme og den kuperede grund inde til højre, hvor man også ser ud til Petersgård`s skove, der ligesom omfavner det hele.

Fra den lukkede gårdhave er der 2 indgange til ejendommen, og her starter vi med entre`en, der gemmer sig bag den smukke dobbeltdør.

Entre`en er åben, stor og med trappe til 1.salen.

Det hyggelige køkken ligger i åben forbindelse med stuen, der går rundt i vinkel, hvor brændeovnen knitrer og den landlige stemning kommer i højsædet, samtidig med at man kan træde ud på fliseterassen i forhaven og nyde udsigten til foldene.

Her er flisebadeværelse med brus, 2 værelser samt stort kombineret klinkebelagt fyrrum/baggang, hvor al teknikken til varmen er installeret.

For enden af trappen til 1.salen kommer den møblerbare repos, det forgrener sig ud til de øvrige rum på 1.salen.

Her er yderligere stue, toilet samt 2 gode værelser, hvor det ene har adgang til walk-in-closet.

Ejendommen er ikke omfattet af reglerne for tilstandsrapport, da der er tale om en landbrugsejendom. Dog foreligger der en "kladde" til en besigtigelsesrapport fra 2017 for ejendommen, som fortæller omkring det byggetekniske.