Nørregade 31, 4760 Vordingborg

God stil i alle 3 plan med masser af detaljer og atmosfære

På en af vejene i det ældre kvarter omkring Kasernen - ligger Nørregade. Vi er midt i byen - alt ligger indenfor gåafstand - væk fra den værste bytrafik - bybussen kører på parallelvejen Boulevarden og ejendommen ligger meget tæt på stationen, hvorfra man kan komme med toget eller busserne.

Villaens pudsede facade knejser ud mod Nørregade og er trukket godt ud mod vejen - så baghaven får så meget plads som muligt og giver den hyggelige og stemningsfulde gårdhave mulighed for virkelig at komme til sin ret og skaber plads til en overskuelig plæne, muret bygning med grovkøkken som elegant er bygget sammen med den store overdækkede terrasse, hvilket alt sammen danner rammen om udelivet (det er her sælger lever livet fra april til oktober).

Der er indkørsel bag ved ejendommen fra Aarsleffsgade, som er vejen der kører parallelt med Nørregade. Her ligger den store murede garage med plads til flere køretøjer, det kunne også være et værksted, et stort hobbyrum, ja mulighederne er mange.

Garagen skærmer godt af mod selve gårdhaven. Allerede fra indkørslen kan man nyde beplantningen, som generelt er nøje udtænkt i hele haven. Det er en have, som er nem at passe og hvor man kan nyde blomstringen gennem hele sæsonen.

De 3 plan gør noget helt særligt ved ejendommen og giver boligen kant og sit eget særkende og skiller sig derved ud fra mængden på den gode måde.

Vordingborg er en by og købstad på Sydsjælland og er hovedby i Vordingborg Kommune. Byen ligger ved Masnedsund og er via en bro forbundet til Masnedø og videre over Storstrømsbroen til Falster og således et knudepunkt for den nye Femern-forbindelse. Hele området er under forvandling, da der bygges ny Storstrømsbro, nye virksomheder skyder op langs motorvejen, industrihavnen bliver større og større, ligesom havnen bliver hjemsted for en stor del af det, der skal bruges til byggeriet af Femern-forbindelse.

Hoveddøren går op og man fornemmer straks en helt særlig atmosfære.

Entrèen forgrener sig ud og fører en ind til højre, hvor der er gæstetoilet - lige fremme ligger det store åbne køkken/alrum med dobbeltdør ud til den vestvendte fliseterrasse og adgang til de 2 stuer en suite, hvor den ene af stuerne også er med karnap.

I entrèen er også den smukke gamle trappe, der leder en videre op til de 2 øvrige etager.

På 1.salen møder man først den møblerbare repos, der p.t. anvendes til kontor (og som også sagtens kan ændres/inddrages til værelse, hvis behovet skulle opstå), 2 store værelser med "connecting doors" samt et stort badeværelse - med muret bruseniche og spabad.

2.salen er indrettet som decideret forældre-plan, med smukt brusebadeværelse samt et soveværelse med en helt særlig energi, loft til kip og et væld af vinduer - og er man den kreative type, ville 2.sal også være et helt enestående atelier. Det store rum er forberedt til let at kunne ændres til 2 gode værelser.

Der er naturligvis gulvvarme på alle 3 etager, centralstøvsuger, stuklofter i stueetagen og i de store værelser på 1.salen etc. - og alt er holdt i lyse og indbydende farver.

Den store renovering i 2008 omfattede også taget, køkkenet, de 2 badeværelser og gæstetoilettet o.s.v.

Vordingborg har gode dagtilbud og skoler til børnefamilien, Gymnasium og HF, Handelsskole, Seminarium (både Lærer- og Pædagoguddannelse), Kaserne (der bliver det nye hovedkvarter for Hjemmeværnskommandoen) og Jernbanestation med timedrift til København. Byen er hjemby for Danmarks Borgcenter, som er en del af Museum Sydøstdanmark. På den smukke halvø Oringe er der rig mulighed for at nyde natur og skov ved vandet. Byen kan bryste sig af to lystbådehavne, og den populære Ore Strand med gode bademuligheder. Udover ro og fred i de skønne omgivelser sker der meget i Vordingborg. Hvert år i juli afholdes den populære byfest Vordingborg Festuge som er en helt speciel uge i byen med mange gratis arrangementer både for børn og voksne - ikke mindst de gratis koncerter med store navne på Slotstorvet hver aften. Ligeledes årligt finder Børne Musik Festivalen Vilde Vulkaner med 11.500 deltagende børn sted. Byens eget egnsteater afholder hvert andet år teaterfestivalen Waves med mange internationale kunstnere. Disse og andre arrangementer lykkes kun, fordi Vordingborg har stor opbakning fra de mange frivillige, hvoraf en stor del kommer fra et rigt foreningsliv som byen også kan tilbyde.

En særlig vej, Morten Olsens Allé, ved byens stadion, er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner og tidligere landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.