Nygaardsvej 29, 4760 Vordingborg

Tilbygningens forskudte plan giver ejendommen kant og særpræg

SOLGT
Vordingborg er en by og købstad på Sydsjælland og er hovedby i Vordingborg Kommune. Byen ligger ved Masnedsund og er via en bro forbundet til Masnedø og videre over Storstrømsbroen til Falster samt en form for knudepunkt for den nye Femern-forbindelse.

Vordingborg har indenfor ringen af godser ca. 11.800 indbyggere og ca. 17.700 indbyggere med satellitbyerne Nyråd, Ørslev og Stensved. Disse byer er gamle landsbyer, der har udviklet sig til satellitbyer med store villakvarterer, fordi godserne Rosenfeldt, Iselingen og Marielyst vanskeliggør en samlet byområdeudvikling.

På en vejene i det ældre kvarter omkring Kasernen - ligger Nygaardsvej. Vi er midt i byen - alt ligger indenfor gåafstand - væk fra den værste bytrafik - men stadig med bybussen kørende forbi.

Villaens blanke facade knejser ud mod Nygaardsvej og er trukket godt ud mod vejen - så baghaven får så meget plads som muligt og giver mulighed for gårdhave og en overskuelig plæne med gamle træer, plæne og redskabsrum - bagerst i haven - der er alt danner rammen om udelivet.

De forskudte plan indvendigt giver boligen kant og sit eget særkende - så man skiller sig ud fra mængden på den gode måde.

Udover selve boligen er der også en god og rummelig carport på 26 kvadratmeter, opført i træ.

Hoveddøren til ejendommen ligger for enden ad den lille trappe og byder velkommen.

Her er åben entre, der også fungerer som fordelingsgang, med åben trappe til 1.salen og nedgang til underetagen.

Køkkenet ligger lige fremme, med kig ud til gårdhaven og selve haven, ligesom der er åben forbindelse ind til spisestuen, hvor der er trin ned til den forsænkede dagligstue med store vinduer ud mod haven og udgang til gårdhave og den vestvendte fliseterrasse.

Soveværelset er stort og har adgang til eget brusebadeværelse.

For enden af trappen til 1.salen ligger repos`et, der forgrener sig ud til gæstetoilet samt 2 gode store værelser, hvor det ene samtidig har udgang til altan, men flot udsigt over byens tage.

I underetagen er der god lofthøjde og forenden af trappen er der opvarmet klinkegulv, der dels fører ud til nyt brusebadeværelse (er blevet færdigt i april 2021) og med gulvvarme i begge rum.

Her er stort klinkebelagt fyr-/disponibelt rum, klinkebelagt vaskerum med installation for vaskemaskine og tørretumbler samt klinkebelagt forkælder, med opgang til baghaven.