Nyhavevej 2, Tostenæs, 4792 Askeby

Der er ikke mange steder i Danmark, hvor idyllen er så udtalt, som på Nyhavevej 2

SOLGT
Selvom nye eventyr venter er det med vemod at den nuværende familie må tage afsked med dette fristed og bolig på Vestmøn blot 75 minutter kørsel i bil fra København.

Nedad markvejen mødes man af udsigten til havet og en enestående have med egen sø og mange forskelligartede og stemningsfulde haverum med et rigt dyreliv.

Her findes en biotoprig naturgrund, lille skov, og et område med en traditionel staudehave med mange gamle frugttræer.

Mod vest kan man om aftenen nyde solnedgangen over det bølgende landskab og hav.

I det nærliggende Ulvsund er der oplagte muligheder for bl.a. at sejle kajak.

Der er ca. 5 km til Hårbølle havn hvor der findes en badestrand og lystbådehavn. I de 240 kvadratmeter finder man utal af muligheder og med sine mange kvadratmeter kunne ejendommen også være meget velegnet til flere generationer eller blot den store familie der ønskede sig en ejendom som Flexbolig.

Kort sagt et rummeligt hus med uanede muligheder.

Ejendommen her på Nyhavevej er en smuk og velbevaret lystejendom fra 1950. Ejendommen består af stort stuehus på 160 og hertil kommer sidebygning/anneks på 130 kvadratmeter - hvoraf de 50 kvadratmeter er værksted og yderligere udbygninger samt drivhus.

Det første syn der møder jer, er den idylliske gårdsplads med blomstrende træer, krukker og grønne buske. Ejendommen står smukt med oprindelige detaljer, der giver det hele endnu mere kant.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor I også kan glæde jer over et dejligt lysindfald. Plads er der rigeligt af. Her er både stort, åbnet stuemiljø med dagligstue hvor der er opvarmet og poleret betongulv, udgang til sydvendt terrasse og haven samt trin ned til spisestue/alrum med udgang til gårdspladsen og smuk åben trappe til 1.salen.

Der er også et hyggeligt køkken-alrum, fadebur, entre, hvidt flisebadeværelse med gulvvarme samt tre rummelige værelser.

Via smuk trappe er der forbindelse til første sal. Heroppe venter et stort værelse samt en åben stue med en helt fantastisk flot udsigt over søen, haven, de åbne marker, vandet og med Tærø i forgrunden - ja faktisk et helt levende maleri.

Anneks med spændende muligheder. Her er et gæsteafsnit, der består af 2 værelser, badeværelse, entre/fordelingsgang samt stort åbent og kombineret stue/køkken med udgang til endnu en sydvendt terrasse.

Derudover er der det disponible/værksted - perfekt til "gør-det-selv-projekter" og opbevaring af planter og frugter.

Grunden er på cirka 8.740 kvadratmeter og fyldt med farverige blomster, grønne buske og store krogede træer, der kaster skygger på den store græsplæne. Der er også dejlige solterrasser og rig mulighed for at dyrke jorden, og dermed krydre sommerens salater med grønsager fra egen avl.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden. Vent til I oplever den storslåede natur.

Dette er kort fortalt en helt unik ejendom i et af Danmarks smukkeste naturområder.