Nyraad Hovedgade 24, 4760 Vordingborg

På hovedgaden i Nyraad med den hyggeligste sydvendte gårdhave

SOLGT
På selve hovedgaden i Nyraad - sammenbygget med naboen i nr. 22 - ligger ejendommen her.

Facaderne er gule sten, taget er med tagsten og på siden af ejendommen - ind mod den anden nabo - er der en lille passage, så man komme ind i gårdhaven med sin cykel eller knallert.

Da der ikke er mulighed for at få en bil ind på grunden, skal man i stedet for parkere lidt væk fra selve ejendommen.

Der er flisebelagt - sydvendt - gårdhavemiljø, med trin op til plænen, ligesom der også er bygget et redskabsrum - som dog af sælger benyttes til deres store søn, som anneks.

I den anden ende af stien er skole, sportshal og fodboldbaner - så der er stort set ingen trafik.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen, - vi er ca. halvvejs imellem København og Rødby, og i Vordingborg by ligger togstationen med time drift til og fra København. Bussen med hyppig drift i mellem Stege og Vordingborg har stoppested adskillige andre steder i Nyråd.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen.

Der er bager, Dagli'Brugs, skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner, og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen og Hulemosesøen, - et pragtfuldt sted for lystfiskeren.

Ejendommen syner måske ikke af så meget når man lige kører forbi, men rummer faktisk rigtig meget, når man først er kommet indenfor.

Entre`en byder velkommen og har plads til både fodtøj og overtøj.

Her er værelse, stor lys opholds/spisestue med trappe til 1.salen, pilleovn og skydedørsparti ud til gårdhaven.

Køkkenet er lyst og med alt i hvidevarer, klinkebelagt baggang med installation for vaskemaskine og tørretumbler samt pænt brusebadeværelse med opvarmet klinkegulv.

På 1.salen er der lille repos samt yderligere 2 gode værelser.

Et rigtig godt begynderhus, med en husleje der er billigere end ved og bo til leje.