Nyraad Hovedgade 24, Nyråd, 4760 Vordingborg

Moderniseret ejendom på hovedgaden i Nyraad med hyggelig sydvendt gårdhave

Købsaftale underskrevet
På selve hovedgaden i Nyraad - sammenbygget med naboen i nr. 22 - ligger ejendommen her.

Facaderne er hvidmalede, taget er med tagsten og på siden af ejendommen - ind mod den anden nabo - er der en lille passage, så man komme ind i gårdhaven med sin cykel eller knallert.

Da der ikke er mulighed for at få en bil ind på grunden, skal man i stedet for parkere lidt væk fra selve ejendommen.

Der er flisebelagt - sydvendt - gårdhavemiljø, med trin op til plænen, ligesom der også er bygget et isoleret anneks, med klinkegulv og ideelt hvis man skal bruge ekstra plads til sin hobby eller overnattende gæster.

I den anden ende af stien er skole, sportshal og fodboldbaner - så der er stort set ingen trafik.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen, - vi er ca. halvvejs imellem København og Rødby, og i Vordingborg by ligger togstationen med time drift til og fra København. Bussen med hyppig drift mellem Stege og Vordingborg har stoppested adskillige andre steder i Nyråd.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen.

Der er bager, Dagli'Brugs, skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner, og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen og Hulemosesøen, - et pragtfuldt sted for lystfiskeren.

Nuværende ejer har foretaget rigtig mange ting i ejendommen, så alt nu fremstår lyst og utrolig indbydende, lige klar til at rykke ind i.

Ejendommen syner måske ikke af så meget når man lige kører forbi, men rummer faktisk rigtig meget, når man først er kommet indenfor.

Den klinkebelagte entre byder velkommen og har plads til både fodtøj og overtøj.

Her er værelse, stor lys opholds/spisestue med trappe til 1.salen, varmepumpe og skydedørsparti ud til gårdhaven.

Køkkenet er lyst og med alt i hvidevarer, klinkebelagt baggang med installation for vaskemaskine og tørretumbler samt flot brusebadeværelse med opvarmet klinkegulv (gulvvarmen er på el).

På 1.salen er der repos samt soveværelse.

Et rigtig godt begynderhus, med en husleje, der er billigere end ved og bo til leje.