Nyraad Hovedgade 99, Nyråd, 4760 Vordingborg

Til den kreative håndværker - villa med gårdhavemiljø & hævet udsigtsterrasse

SOLGT
Midt i Nyråd - for enden af den lille bakke på Nyraad Hovedgade og diskret lille privat stikvej (tinglyst 113 kvadratmeter) ligger denne dejlige ejendom.

Ejendommen ligger gemt inde bag naboen og væk fra vejen - så umiddelbart, er man ikke klar over at ejendommen rent faktisk ligger der.

Der er også en 23 kvadratmeter stor carport med tilhørende 12 kvadratmeter udhus, som begge er opført i træ.

Den dejlige have er med plæne, gårdhavemiljø, prydbedde og bagerst i haven er der bygget et trappe, som fører op til en højt hævet terrasse, med rigtig fin udsigt over området og et lille kig til Storstrømmen.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen- vi er ca. halvvejs mellem København og Rødby- og i Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ved ejendommen og adskillige andre steder i Nyråd.

På den anden side af vejen - ned mod vandet og forbundet af et veludbygget stisystem - ligger Vintersbølleskovens 120 hektar, som tilhører Det Petersgårdske Skovdistrikt. Her ligger Valdemarstenen ved en af de 7 stendysser - og sagnet fortæller, at fordybningen i stenen er lavet af hovedet på Kong Valdemar Atterdags hest under hans vilde ridt gennem skoven, og at stregen langs stenens kant er slået af hans pisk.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur - og med Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.

Når bilen er parkeret i den flisebelagt indkørsel - træder man samtidig ind i gårdhavemiljøet - hvor indgangen til ejendommen er i vestgavlen.

Her er klinkebelagt bryggers/baggang med bord med vask, skabe og install.for vaskemaskine og tørretumbler.

Her er 3 gode værelser, fordelingsgang, flisebadeværelse fra ca. 2006 med muret bruseniche og gulvvarme, lyst åbent køkken samt stor lys stue med brændeovn og varmepumpe samt udgang til sydvendt fliseterrasse og haven.

En velbeliggende ejendom - gemt godt af vejen......

Køber gøres særligt opmærksom på, at brændeskuret i baghaven IKKE er registreret og godkendt i B.B.R. Såfremt køber IKKE ønsker og overtage pågældende skur som det er og forefindes, bekoster og foranstalter sælger, at dette nedtages inden overtagelsen.

Vi udbyder ejendommen til den kreative håndværker, da gulve og indervægge på et tidspunkt skal reetableres. Indervægge er ikke bærende, så du vil kunne indrette ejendommen efter dine ønsker.