Nyraad Skovstræde 6, Nyråd, 4760 Vordingborg

Gulstensbungalow med fuld kælder - direkte overfor skoven

SOLGT
Samlet set er der 128 kvm. - fordelt på 2 plan - hvor den ene del er højtbeliggende kælder med vinduer over jordniveau.

Bungalowen er faktisk ret hyggelig. De 64 kvadratmeter i stueplanet lyder måske ikke umiddelbart af så meget, men vent til I ser, hvor meget ejendommen egentlig rummer.

Grunden har en nem have, som er lukket og det hele et utrolig nemt og holde. Samtidig er den sydvendt, så solen kan nydes hele dagen.

Nyråd ligger små 3 km. fra Vordingborg, og byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer, god skole, sportshal, boldbaner og ikke mindst skøn natur og vandet i form af Storstrømmen - alt sammen beliggende i gåafstand fra ejendommen.

Herudover findes Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.

To minutter herfra ligger Sydmotorvejen- og dermed er der under en times kørsel til København. I Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ved ejendommen og adskillige andre steder i Nyråd.

- 30 sekunder til busstoppested
- 30 sekunder til indkøb i Brugsen
- 30 sekunder til bager

Ejendommen er i 2022 blevet moderniseret med nyafslebet gulve, nye gulvtæpper i kælder og nymalet indvendig. Alt fremstår i flotte lyse og indbydende farver, med en indretning i stueetagen som følger:

Entre med nedgang til kælder/underetagen.

Gæstetoilet, værelse samt stort spisekøkken med indgang til stuen samt udgang stor sydvendt træterrasse med trin ned til haven, hvor solen kan nydes hele dagen - også eftermiddag, når man kommer hjem fra arbejde.

Den højloftede kælder/underetage er med:

Klinkebelagt forgang med opgang til lille lukket gård.

Klinkebelagt forkælder med skabe, 2 gode disponible rum, klinkebelagt fyr/vaskerum med installation for vaskemaskine samt pænt flisebadeværelse med bruseafsnit.