Oddermose Strandvej 3, Svendsmark, 4780 Stege

2 generationer - 2 familier eller blot dem, der ikke kan få plads nok - FLEXBOLIG

SOLGT
Oddermose Strandvej fører ned til det lille sommerhusområde Oddermose Strand - ganske centralt midt på Møn, hvor der ikke er langt til noget.

Sommerhusområdet hører til et af de mindste på Møn og er for mange en velbevaret hemmelighed: Blandt de lokale mønboer kan det bedst sammenlignes med Feddet ved Korsbæk fra tv-serien Matador, da det er her, at de lokale forretningsdrivende har deres sommerhuse og tager hen for at slappe af og nye naturen og alt nærmest føles som at komme i en tidslomme.

Området er rigt på naturoplevelser - man kan sidde tilbagelænet og nyde årstidernes skiften. Oddermose Strand ligger direkte ud til Østersøen, hvor der er pragtfulde badestrande og flere steder på Møn er der lystbådehavne.

8 minutter fra ejendommen ligger Møns Golfklub ved Præstekilde Hotel og yderligere 15 minutter længere fremme, det nye Geocenter ved Møns Klint. Turen til øens hyggelige købstad, Stege tager 10 minutter.

Ejendommen består af 2 gode separate boliger - det oprindelige stuehus fra 1905 og den nybyggede bolig nr. 2 fra 2013 som tilsammen danner rammerne omkring stedet og skaber stedets identitet.

I forhold opvarmning har fokus været på bæredygtighed, da det er jordvarmeanlægget fra 2012 der påtager sig denne opgave og drives af et 6 KW stort fritstående solcelleanlæg fra 2013.

Grunden er stor - der der er udsigt til Østersøen - her er gårdspladsen og parkeringsarealerne - og et stort haveafsnit med æbletræer på espalier, flere terrasser, plæner, smuk gammel beplantning, lysthus etc. og ca. 1 hektar (som er selve marken) - forpagtes ud til genboen Jørgen, som driver sit almindelige agerbrug.

Jørgen vil gerne fortsætte forpagtningen og hvis køber ikke vil have så meget jord, vil han også gerne købe markarealet og ellers vil jorden være "fri" til køber, efter høst.

Et gennemgående tema for begge boliger er de 2 plan, gulmalede facader, de røde tegl og en sans for god smag og renovering/nybyg.

Som sagt består ejendommen af 2 boliger - det oprindelige stuehus i 2 plan fra 1905, som af sælger - i forbindelse med dennes køb i 2006, blev totalt renoveret.

Denne bolig ligger forrest på grunden - orienteret direkte mod syd og får - i den grad - glæde af solens stråler.

Indvendigt er denne bolig med gulvvarme overalt i stueetagen, der er stort spisekøkken, spisestue, dagligstue i vinkel med udgang til terrasse, flisebadeværelse med brus samt entre med åben trappe til 1.salen.

På 1.salen er der gæsteværelse samt et meget stort soveværelse med loft til kip, synlige hanebånd og frontspids, med en helt fantastisk udsigt til Østersøen.

Den anden bolig er opført i 2013, så den passer sammen med det oprindelige stuehus, både i stil og facon.

Oprindeligt var der en gammel længe, som familiens arkitekt valgt og nedrive (frem for og renovere) og resultatet er det vi ser i dag, i form af en smuk og indbydende bolig.

Som i det oprindelige stuehus, er der også her gulvvarme i hele stueetagen, der er 2 meget store værelser, flisebadeværelse med kar, adgang til garage (som naturligvis og er med gulvvarme) og rummer endvidere muligheden for, også her at indrette yderligere et værelse.

Der er stor kombineret entre/fordelingsgang med lille køkkenafsnit og åben trappe til 1.salen, hvor der dels er stort værelse samt en endnu større stue med loft til kip og en enestående udsigt over de åbne marker og Østersøen.

Da ejendommen er noteret som "almindelig villa" - vil det også være muligt og købe ejendommen som "flexbolig" og derfor benytte ejendommen som sommerhus.

Nogle vil måske endda også kunne henlede tankerne på og drive stedet med lidt B&B - eller måske anden form for gæstgiveri.