Oddermosevej 12, Oddermose Strand - Møn., 4780 Stege

I et lille roligt område - hvor det nærmest føles som at komme i en tidslomme

SOLGT
Ud mod Østersøen og den smukke Hjelm Bugt ligger det lille sommerhusområde Oddermose Strand - ganske centralt midt på Møn, hvor der ikke er langt til noget.
Sommerhusområdet hører til et af de mindst på Møn og er for mange en velbevaret hemmelig: Blandt de lokale mønboer kan det bedst sammenlignes med Feddet fra tv-serien Korsbæk, da det er her, at de lokale forretningsdrivende har deres sommerhuse og tager hen for at slappe af og nye naturen.
Alle veje i området er lukkede og ganske små, og den smule trafik, der er, kommer udelukkende fra de, der har sommerhus her.
Dette fine sommerhus på Oddermosevej 12 er ingen undtagelse. Det ligger gemt væk for enden af en lille stikvej, hvor grunden er åbent med en stor plæne og et lille "hul" i hækken, hvor en stil leder direkte ned til stranden.
Sommerhuset er fra 2006 og bygget i en spændende moderne stil, hvor særlige arkitektur gør, at det adskiller sig fra mængden, og man ikke umiddelbart finder et magen til.

Sommerhusets praktiske indretning og mange fine detaljer kan man få et godt indtrykt af de mange smukke billeder og indretningsrids, der er vedlagt dette materiale.

Under et lille halvtag, hvor aftensolen kan nydes, er husets hoveddør, der leder ind til entreen og husets fordelingsgang.
Alt er lyst og venligst, og der er dejlig gulvvarme over hele huset, der sender sine stråler og varmer "fusserne", og sammen med brændeovnen giver en rigtig hyggelig stemning i huset, der naturligvis kan benyttes hele året.
Sommerhuset består 2 dejlige badeværelser, mulighed for indretning af sauna, 2 dejlige soveværelser, et åbent og funktionelt køkken og en lys sydvendt stue, hvor der er direkte adgang ud til en stor overdækket terrasse, der forlænger sæsonen betragteligt. Fra stuen er der også en trappe til en stor hems med flere sovepladser.
Alt i alt et rigtig dejligt sommerhus i god stand, der er lige til at flytte ind i…. og kun godt 225 meter fra vandkanten!
Sommerhuset er i 2016 under udlejning, men da udlejningen foretages selv af ejer, er en køber ikke bundet af en lejeaftale med et bureau.
Huset er IKKE fuldt udlejet og kan sagtens benyttes af en ny ejer i perioder.
Lejeindtægten er betragtelig, og udgjorde i 2015 ca. kr. 55.000, og lejeindtægten for 2016 er p.t. på hele kr. 70.000 --- dvs. et uhyre populært feriehus!
Evt. lejeindtægt for udlejning efter overtagelse tilfalder naturligvis køber.