Ørslevvej 141, 4760 Vordingborg

LYSTEJENDOM MED RIDEHAL OG PLADS TIL HESTE

Denne hyggelige hesteejendom er velbeliggende på et 5 ha. idyllisk jordstykke - Omgivet af store træer og helt ugeneret for omgivelserne, beliggende tilbagetrukket ad rolig grusvej midt i Ørslev by. En oase kun 4 km. Fra Vordingborg by og med ca. 5. minutters kørsel til Sydmotorvejen, hvorfra der er under en times kørsel til København.

Stuehuset er i et plan på i alt 190 kvm. Det er oprindeligt opført i år 1881 og løbende renoveret, med mulighed for også at kunne inddrage 1.salen.

Ejendommen anvendes i dag til lystejendom med hestehold og byder bl.a. på 190 m2 god renoveret bolig, 3 staldlænger, skøn lukket gårdsplads, 2 store stålhaller, udendørs ridebane, mindre indendørs ridebane, samt store græsfolde rundt om ejendommen. Stor indhegnet sydvendt have med mange gamle frugttræer. Fra den lukkede og ugenerte have er der udsigt over foldene.

Når du træder ind i entreen bliver du budt velkommen af skæret fra de lyse vægge.

Entreen fungerer som fordelingsgang. Går du mod venstre træder du ind i et smukt åbent lyst køkken med åben forbindelse til spisestue og bryggers, samt en stor lys stue med udsigt og udgang til haven og en dejlig terrasse, hvor årstidernes skiftene kan nydes både ude og inde fra.

Derudover rummer ejendommen 4 lyse værelser hvor mulighederne er mange. Her er mulighed for indretning af kontor, et større teenagerværelse mv. Endvidere er der fra fordelingsgangen adgang til et flot nyere badeværelse der indeholder flotte lyse elementer, bruser og badekar.

Førstesalen, er p.t. uudnyttet, så der er her mulighed for at renovere denne og øge mulighederne i ejendommen.

Når du ankommer til ejendommen modtages du af et flot rhododendonbed og stokroser ved indkørslen til den skønne gårdsplads. Omkring denne ligger det flotte hovedhus og tre længer som rummer en meget stor og god rytterstue, stor ældre stald, garage, fyrrum, diverse opbevaringsrum og en teenagerafdeling bestående af to gode rum der kan anvendes som værelse, dog ej registreret som sådan på BBR.

På grunden er der tillige to gode stålhaller, hvoraf den ene indeholder 10 rigtig flotte hestebokse med masser af plads og loftshøjde. I samme hal er der desuden en god mindre ridebane. Den anden stålhal er indrettet med en meget stor samt en mindre løsdrift og to store folebokse. Derudover er der god plads til opbevaring af maskiner, hø mm.

Endvidere findes der en udendørs ridebane - veletableret - drænet og med belysning.

Der har tidligere været hestepension på ejendommen, hvilket nemt kan genoptages.

Her er tale om en virkelig skøn og velbeliggende ejendom med masser af plads, velegnet til hestehold, men også for køberen der ønsker et hobbylandbrug eller f.eks entreprenøren der har brug for masser af plads !.