Østergårdstræde 56, 4735 Mern

Landsted med 5.5 hektar - op til skoven og med moser, remise m.m.

SOLGT
I fredelige og landlige omgivelser på strækningen mellem Langebæk og Mern - ligger Østergårdstræde.

Der er 2 naboer - som dog begge ligger med afstand til ejendommen - så der er virkelig privatliv.

En del af jorden er bortforpagtet - men der er stadig både have, lidt skov, remise og moser, hvor man kan nyde tilværelsen.

Ejendommen består af en stor vinkelbygget bolig og en del andre - mindre - sekundære bygninger - med bl.a. garage, drivhus, hønsehus o.s.v. - men ikke som andre steder, med store gamle staldbygninger.

Fra ejendommen er ca. 3,7 kilometer til Mern, hvor der er skole, indkøbsmuligheder o.s.v. - til den lidt større by Stensved er der ca. 6,6 kilometer - hvor der også er skole og flere dagligvarebutikker og ellers ligger Vordingborg, Præstø og Stege indenfor ca. 15 minutters kørsel.

Når man kommer fra motorvejen er det afkørsel 41 de fleste nok vil bruge, og derfra er der ca. 15 minutters kørsel til ejendommen.

Fra den lukkede gårdhave er der 3 indgange til ejendommen, og her vi starter, med entre`en som er åben og har stort vindue ud mod haven samt nedgang til den ene stue og trin op til den anden åbne vinkelstue med brændeovn og udgang til haven.

Køkkenet er åbent og ligger i forbindelse med vinkelstuen.

Her er baggang og fordelingsgang, 3 gode værelser, viktualierum samt flisebadeværelse med karbad.

Endnu en baggang med adgang til fyrrummet, hvor oliefyret er placeret og samtidig med installation for vaskemaskine.

Her er også yderligere et flisebadeværelse med brus og adgang til sauna.

Den store lyse stue med muret pejs med brændeovns-indsats, udgang til fliseterrasse og haven samt spindeltrappe til 1.salen.

1.salen er indrettet som en stor lys stue med kvist og udgang til østvendt svalegang med udsigt over markerne og til skoven.

Årsagen til, at der IKKE er billeder indefra ejendommen er, at der er fyldt op med indbo, og det samtidig roder en del, hvorfor sælger IKKE har ønsket, at der bliver taget billeder af dette, men derimod hellere vil have, at potentielle købere selv kommer og ser ejendommen.

Køber bedes være særligt opmærksom på, at ejendommen overtages med alt indbo og øvrige effekter der måtte være i og omkring ejendommen. Endvidere skal køber selv forestå oprydning og bortkørsel af de effekter, som ikke ønskes.

Ejendommen er ikke omfattet af reglerne for tilstandsrapport, da der er tale om en landbrugsejendom. Dog er der udarbejdet en besigtigelsesrapport for ejendommen, som er en byggeteknisk gennemgang.