Østerskovvej 29, 4793 Bogø By

Moderniseret landhusidyl i 2 plan - med udsigt over vandet fra 1.salen

SOLGT
Solskinsøen Bogø favner det - den indre ro, stilhed, fuglesangen og alt det der hører sig til på landet - skaber idyllen som vanskeligt lader sig beskrive og skal opleves.

Øen er indbegrebet af landsbysamfund - med bl.a. de store skovarealer og de mange steder hvor solen og vandet nydes i enerum. Øen kendetegnes ved, at være beboet af søde og imødekommende mennesker og at man hurtigt føler sig velkommen. Selvom øen kun har få erhvervsdrivende, foregår der alligevel en masse aktiviteter - løbeklub, pinsebal, havetraktorræs, running dinner osv.).

Ejendommen ligger som en af de sidste huse på vejen ned til skoven, af en stille vej, hvor naboer holder øje med hinandens huse.

Der er en fredelig og hyggelig stemning samt hjælpsomhed blandt naboer, uden det dog medføre nogen forpligtigelser. Sælger siger: Når jeg kommer hjem efter en travl og stresset arbejdsdag og åbner hoveddøren - bliver jeg mødt og budt velkommen i husets hyggelige atmosfære - straks jeg træder ind i huset. Huset har en god energi og her er mange muligheder.

Når man træder ud af bagdøren, åbner der sig en helt anden verden, med hyggekroge, terrasser og man får følelsen af at være væk fra stress og jag.

Haven er lukket med hyggelig beplantning og man er meget uforstyrret at naboer.

Man har solen på terrassen hele dagen og har også mulighed for at sidde længe ude på de gode sommeraftener og nyde freden og roen.

Når solen er gået ned er det super hyggeligt at sidde ved bålpladsen og kigge ind i flammerne med snobrød eller et glas vin.

Når folk kommer på besøg er deres udtryk altid - hvor er der bare hyggeligt, fredeligt og dejligt her.