Østervej 7, 4760 Vordingborg

Rødstensejendom med 1.sal og kælder og nå ja - udsigt til vandet

SOLGT
Området i den sydlige del af byen, har altid være populær.

Det er det stadig - ikke kun forbi man næsten kan høre lystbådenes master der suser i vinden - vandets blå skær hvor solens stråler reflekteres - nærheden til skoven - men også de andre flotte ejendomme der ligger i kvarteret - er med til og gøre det hele lidt mere spændende.

Her er stiforbindelse ned til lystbådehavnen og herfra sti ud til skoven - bybussen holder oppe på Nyrådsvej - centrum af Vordingborg kan nåes indenfor ganske kort tid og er der børn i famlien ligger uddannelsesentret og daginstituttioner også ret nært.

Her er såmænd også mange andre spændende ting og fortælle om byen - bl.a. jernbanestationen (med timedrift til København) det er hjembyen for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum.

Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

Ejendommen her der ligger i nr. 7, er en traditionel rødstensejendom fra år 1900, med udnyttet 1.sal og 2 kældre, med hver sin nedgang.

Haven er 540 kvadratmeter, hvor der er blevet plads til fliseterrasse, plæne og lidt bedde, så alt er nemt og lige til at gå til.

Hoveddøren ligger i facaden ud mod selv Østervej.

Entre`en er rummelig og har åben trappe til 1.salen.
Her lille badeværelse, børneværelse, soveværelse, god stue samt stort spisekøkken med udgang til terrasse og flot kig til vandet.

På 1. salen er der fordelingsgang, 2 gode store værelser med en rigtig fin udsigt til vandet samt tidligere te-køkken - hvor man måske også kunne indrette et ekstra badeværelse.

Ejendommen er p.t. udlejet, men lejer har opsagt sit lejemål og flytter pr. d. 1. juni 2023.