Østofte Gade 12, 4951 Nørreballe

Når alt ånder fred og ro - mens man kigger stjerner fra vildmarksbadet

SOLGT
I hjertet af Lolland ved Domkirkebyen Maribo, ligger en lille perle - 97 kvadratmeter stråtækt bindingsværkshus oprindeligt fra 1827 renoveret 2021-22 af nuværende ejer.

Her fornemmes ejerens internationale inspiration, en renovering med respekt for den håndværksmæssige tradition, samt husets oprindelse - et bondehus hvor der er kræset for detaljen.

Husets køkken-alrum samler familien, hvor fortid møder nutid, med alle nye hårde hvidevare, omgivet af de dybe blå køkkenelementer som er bragt hjem fra England og håndlavet hvidpigmenteret køkkenbordplader. Det unikke sten gulv er lagt med mursten renset op og genbrugt fra 'FREDERIKSHOLM', som står i fin symbiose med de originale ydre vægge som skånsomt er renoveret til sin originale stand.

Stengulvet er gennemløbende til en lille 'hall' med fransk trappe til 30 kvadratmeter loftrum samt toilet. Heroppe venter et spændende loftsrum.

Glasparti og frit til kip åbner det gamle bondehus op og giver et skønt lysindfald.
Loftrummet er for nuværende ikke godkendt og påført BBR, men kan ansøges herom ved kommunen.

Herfra adgang til badeværelse, hvor de traditionel håndlavede marokkanske fliser (MAROKK), står i fin kontrast til den original renoveret lerstens væg. Her er genanvendt døre fra togvogn fra lokalområdet, som giver noget mere sjæl og charme.

Plads er der rigeligt af. Fra det åbne stuemiljø med ny brændeovn, massivt plankegulv hjemtaget fra Frankrig, føres man videre til den smukke entré med den gamle hoveddør som bringer følelsen af historiens vingesus, videre til et rummelig soveværelse.

Ydermere rummer boligen et kombineret toilet/bryggers med ny vaskesøjle.

En ejendom med 'højt til loftet', hvor man hurtigt finder ro, de mange små terrasser og hyggekroge giver mulighed for fordybelse, med plads til venner og familie, ude som inde.

Den veletableret have er designet til let vedligehold og en fryd for øjet. Her kan udsigten nydes til trækronerne i skoven overfor, også fra hængekøjen mellem de store gamle frugttræer.

Det nyanlagte 'wellness-område', byder på udebruser med kobber armatur og naturhegn. En aften i vildmarksbad i det varme vand, under stjernehimlen, kan nydes året rundt.

Nærområde byder på mange landsteder med gårdsalg af friske råvarer, værende grønsager fra Søllested Gods, jordbær plantage, økologisk avlede kvæg eller en lille gåtur fra ejendommen gennem skoven, forbi naturlegepladsen, finder man en velassorteret gårdbutik, ved den lokale Østofte Møllefra 1641. Herfra er der kik til Christianssæde Skov - hjem for 200 år gamle træerne og hvor Kaj Munk trådte sine barnsben.
I nærområdet ligger endvidere en købmand samt bus forbindelse.

En kort køretur derfra findes Bandholm, med børnevenlig badestrand, veteran tog og gourmet restaurant. Motorvejen, Knuthenborg Safari Park samt den gamle Klosterby Maribo, anlagt i smukke omgivelser med gammel bøgeskov og direkte ned til Maribosøerne, hvor du om sommeren kan opleve det hele fra søsiden med turbåden Anemonen. Ydermere byder byen på varieret indkøbsmulighed, caféer, kulturoplevelse, sportsfaciliteter samt den gamle by og Frilandsmuseet, for at nævne nogle oplevelser helt lokalt.

Boligen kan nydes som helårs- eller fritidsbolig da "flexbolig" status kan opnås.

Her er tale om et unikt lille bondehus, en perle for den kræsne køber der værdsætter kvalitet og 'SLOW LIVING'.