Østre Alle 35, st. tv., 4800 Nykøbing F

Hyggelig lejlighed i stueetagen - med fælles have og kælderfaciliteter

SOLGT
Østrebro i Nykøbing Falster - ligger ret centralt i byen.

Faktisk er man så tæt på det meste, at man kan gå eller cykle og nå rundt indenfor overskuelig tid og så samtidig bo i et område, hvor der er fred og ro.

Nykøbing Falster er en gammel købstad og den største by på Falster med over 16.000 indbyggere. Byen er via Frederik d. 9`s bro knyttet sammen med Sundby på Lollands siden samt Tingsted på Falster og Nagelsti på Lolland og således hovedbyen i Guldborgsund Kommune.

Byen rummer alt hvad man med rette må kunne forvente sig, at en større by i provinsen. Her er uddannelsescenter, shoppingcenter, et centrum med masser af specialbutikker, togforbindelse til København, Tyskland m.m. og ca. 20 minutters kørsel til sommerbyen Marienlyst med en af Danmarks bedste badestrande.

Lejligheden ligger i en større ejerforening - der består af flere bygninger - som alle er opført i røde sten og tækket med røde tegl.

Til lejligheden er der også kælderrum, fælles vaske- og cykelkælder og lille grønt areal, hvor man kan sættes sig ned og nyde kaffen eller bare slappe af.

Indgangen til lejligheden foregår på bagsiden - hvor man via trappe tager et par enkelte trin op og bydes indenfor i entre`en - der også fungerer som fordelingsgang.

Inde til højre er der soveværelse - længere fremme ligger stuen - der er forbundet til endnu et væreles - som sælger dog bruger til spisestue.

Badeværelset er lyst - der er brus og vaskemaskine samt et rummeligt køkken med god arbejdsplads.

Lejligheden har termoruder, der er er trægulve de fleste steder, her er også i flere af rummene pudsede loft og lidt stuk - og faktisk et ret godt alternativ til og leje.