Olsbjergvej 8, Nyråd, 4760 Vordingborg

Når spændende arkitektur og mesters eget "touch" forenes

SOLGT
Vejen kurver sig rundt i det lukkede og kuperede område omkring Olsbjergvej. Det nyere børnerige kvarter er endnu ikke fuldt udbygget - der er store grønne arealer - en lille sø - og en god stemning.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen- vi er ca. halvvejs mellem København og Rødby- og i Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen og adskillige andre steder i Nyråd.

På den anden side af vejen - ned mod vandet og forbundet af et veludbygget stisystem - ligger Vintersbølleskovens 120 hektar, som tilhører Det Petersgårdske Skovdistrikt. Her ligger Valdemarstenen ved en af de 7 stendysser - og sagnet fortæller, at fordybningen i stenen er lavet af hovedet på Kong Valdemar Atterdags hest under hans vilde ridt gennem skoven, og at stregen langs stenens kant er slået af hans pisk.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur - og med Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.

Sælger er selv tømrermester og har selv stået for og opføre ejendommen og give ejendommen et personlige islæt og tanken var ikke med salg for øje, men nu "kribler det i fingerne igen" - så nye udfordringer skal prøves.

Vejen hvor ejendommen ligger er en lille lukket stikvej, så trafikken er minimal og ideel for børnefamilier, da der er stiforbindelse op til skolen.

Indkørslen er flisebelagt, og løber naturligt op til bagdøren - gennem den muret carport, hvor der også er blevet plads til et godt stort muret udhus/værksted, med gulvvarme, centralstøvsuger og opgang til loftet over stort set hele ejendommen.

Haven er med en god kombination af plæne og beplantning, hvor der er tænkt over minimum af pasning og samtidig er skabt spændende "rum" - hvor også børnene kan boltre sig og nyde fritiden. Nemt, bekvemt og hyggeligt.

Fra den ene indgangsdør kommer man ind i bryggerset, som er praktisk indrettet med skabe, vask, bordplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Her er også placeret naturgasfyret, som sørger for gulvvarme til hele huset.

Fra bryggerset træder man ind i den kombinerede entre og fordelingsgang, som forgrener sig ud til dels 2 store værelser, et rustikt brusebadeværelse og videre ind til køkkenet.

Køkkenet er stort og åbent - elementerne er hvide og fra HTH - der er plads til stort spisebord, udgang til haven og dobbeltdør ind til den store lys stue, med loft til kip og glas i hele gavlen.

Her er endnu et værelse, stort soveværelse med skabsvæg med skydelåger og adgang til stort forældrebadeværelse med bruseniche og spabad.

Overalt i huset hvor der ikke ligger mørkegrå klinker (med spil i), er der lyst parketgulv, som med den praktiske indretning er med til at skabe en dejlig stemning af og komme "hjem".

Som en ekstra bonus er der installeret BWT-anlæg der gør, at mængden af kalk i vandet, bliver væsenligt reduceret.

Virkelig en bolig, man skal unde sig selv at opleve, hvis man søger noget unikt i rene linjer.