Orevej 68, 4760 Vordingborg

200 m. fra strandbredden

SOLGT
Villaen ligger lidt tilbagetrukket fra Orevej med forhave bestående af en fin hæk, græsplæne og gangsti af granitskærver, samt en indkørsel til carport med automatisk portåbner med fjernbetjening. Fra forhaven er der adgang til husets entre med klinkebelagt gulv og garderobeplads. En fordelingsgang til toilet, stuen, køkken, kælderen og to gode værelser i stueplan. I stuen er der brændeovn ellers opvarmes huset med fjernvarme. I forlængelse af stuen er et dejligt værelse med høje flotte paneler, radiatorskjuler og flotte ludbehandlet fyrretræsgulve, som i stuen.

Køkkenet står med flotte lyse skabselementer fra det lokale OT- skabe. I forlængelse af køkkenet, er husets 2. værelse i stueplan med lyst parketgulv og der er den skønneste udsigt fra dette værelse og køkkenet over de åbne marker tilhørende Rosenfeldt Gods.

Kælderen er indrettet med 2 store disponible rum og et stort velindrettet badeværelse, alle med gulvvarme. Der er endvidere adgang til kælderen via trappeskakten fra den store flisebelagte terrasse. Husets oprindelige badeværelse er bevaret og funktionsdygtigt og er i forlængelse af garagen med egen indgang. En udestue, der pt. bruges til opbevaring af brænde. Fra den græsklædte have med en fin indhegning af hæk og fra den flisebelagte terrasse kan den skønne udsigt til de åbne marker nydes i fulde drag, velvidende, at der kun er 200 meter til vandet og ca. 2 km. til Vordingborgs bymidte.

Alle vinduerne er udskiftet med stort set vedligeholdelsesfrie plastvinduer for ca. 10 år siden og der er installeret solfangeranlæg for 7 år siden, der giver plus på el-kontoen.

Her kan du erhverve en velholdt villa med et boligareal på 63 m² med skøn udsigt, samt 63 m² kælder, tæt på strand, skov og by.