Orevej 84, Ore, 4760 Vordingborg

FLOT VELHOLDT VILLA - FÅ SKRIDT TIL VANDET

SOLGT
På den eftertragtede adresse Orevej 84 i Vordingborg ligger denne indflytningsklare, skønne og indbydende villa, i 4. række til vandet med direkte vandkig. Huset er løbende blevet moderniseret i sælgers tid fra 2017-2023. Villaen er på 119 kvm dertilhørende godt stort udhus, og en dejlig have med masser af bomstrende planter, buske og træer. Ved ankomsten møder man en stor parkeringsplads med plads til både egne og gæsters biler. Denne ejendom egner sig også til liberalt erhverv.
Lidt længere ude af Orevej finder man den offentlige badestrand, her findes også en badebro som egner sig til vinterbadning, man kan blive medlem af en vinterbadningsforening og benytte saunaen. Man er også tæt på skoven, som inviterer til fredelige og afstressende gåture, hvor man kan følge årets gang.. hvis man cykler lidt videre kommer man til Knudshoved oddes skønne naturområde med vilde heste og Angus kvæg. Det tager få minutter at cykle til Vordingborg centrum, med gågade og caféer. Her finder du også det store borgterræn med gåsetårnet, og den dejligste lystbådehavn

Denne ejendom egner sig også til liberalt erhverv. Selve huset er indrettet så praktisk, at dagligdags entréen er kombineret med det store åbne køkken/alrum og derved ikke bruger unødig plads. Køkkenet er lyst, elementer er i hvid højglans, der er alt i hvidevarer. Fjernvarme rør, måler og router er skjult af et spejlhjørne som giver en fed 3D-effekt i rummet.
Soveværelset er stort og med rigelig plads til garderobe, badeværelset er placeret midt i huset med fliser og bruseafsnit. Fra køkken/alrum går man ind i en meget stor stue med flot lysindfald fra stort gulv til loft vindue. Denne stue kan let deles så man kan få et ekstra værelse om nødvendigt. Stuen er sammenhængende med udestuen, der har gulvvarme, brændeovn og to store skydedørspartier, "så man føler haven ganske tæt på". Ved hver skydedør er der udgang til to dejlige træ-terrasser. I haven giver de mange træer og buske en helt særlig stemning, hvor der - ligegyldigt hvilken tid på dagen du er i haven, altid vil være en terrasse hvor frokosten kan nydes uanset om man ønsker sol eller en skyggeplads. Derudover er der et bonus værelse med egen indgang, tekøkken og toilet, perfekt til teenagerafdeling, gæsteværelse eller som tidligere, hvor der var salon. Oprindeligt var der bryggers/fyrrum med dør ind til køkkenet som nu er blændet, men som let kan reetableres og derved integrere værelset til huset igen. Efter frokosten i det grønne, slår man blot et badehåndklæde om livet og går den korte tur ned til Ore Strands bløde sand og klare blå vand.