P C Skovgaards Vej 17, 4760 Vordingborg

I eet plan - ud til de åbne marker og med lukkede veje - er der fred og ro

SOLGT
Iselingen kvarteret er en større udstykning i den østlige del af byen.

Oprindeligt var her marker - der hørte under Godset Iselingen - men i 70`er blev området udstykket i flere etaper.

Området er overalt med lukkede veje - den primære trafik i området er beboerne - der er stiforbindelser til børnenes gøremål - skoven ligger "lige om hjørnet" ud mod kysten og selve byens handelsgade kan fåes på få minutter i bilen.

Byens varemærke er Gåsetårnet - staten har åbnet landets borgercenter i byen - her er masser af kultur - foreningslivet lever i bedste velgående og toget kører med timedrift til København.

Byen og området står overfor en stor omvæltning - der kommer ny Storstrømsbro - Fehmern-forbindelsen gør afstandene kortere og nye erhversgrunden er under udstykning langs Sydmotorvejen.

Vordingborg har - udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien - gymnasium, HF, handelsskole, Seminarium (såvel lærer som pædagog) samt kaserne (der er hovedkvarter for Hjemmeværnskomandoen). Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

En særlig vej, Morten Olsens Allé, ved byens stadion, er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner og tidligere landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.

For enden ad stikvejen ligger villaen inde til højre - til venstre ligger et parkeringsareal - hvor ens gæster også kan holde.

Haven er lukket - forhaven vender stik mod syd og solen ståler kan ugenert nydes på såvel terrassen som i haven.

Baghaven grænser op til de åbne marker og skoven - kun adskilt af stien der fører op til det sportscenterområde ved Panteren - her er også hyggelig terrasse - hvor man er helt ugenert.

Indkørslen er med fliser - der er god carport og redskabsrum i træ og yderligere lille udhus, med plads til stole, hynder o.s.v. til sommerhalvåret.

Entre`en fungerer også som fordelingsgang.

Inde til højre ligger badeværelset - der er klinker på gulv og vægge, gulvvarme og en bruseniche med god plads.

Inde til venstre er der 2 børne/gæsteværelser samt et godt soveværelse med skabe.

Lige fremme ligger stuen - der er masser af vinduer ud mod haven - udgang til fliseterrassen og haven, ligesom varmepumpen (som jfr. arvingerne er fra ca. 2015) sørger for den primære varme.

Køkkenet ligger op til stuen - elementerne er lyse og der er spiseplads.

Bryggerset er med klinkegulv - der er bord med håndvask og vaskemaskine samt lem op til loftet.

Alle vinduer er mahogni og jfr. arvingerne udskiftet i ca. 2015.

Villaen står tom og er klar til overtagelse når det passer !