P C Skovgaards Vej 7, 4760 Vordingborg

På lukket vej og med stor fælles sø i baghaven

SOLGT
Gulstensvilla med carport og redskabsrum i træ - på lukket vej i børnevenligt kvarter - nær centrum og med cykelsti store dele af vejen til skolen - i Iselingen udstykningen. tæt på skoven og Marielyst Gods.

Haven er nem og overskuelig, det meste er plæne og hæk - som alt grænser ned mod den store fælles sø, der dels med 3 andre parceller.

Der er god flisebelagt indkørsel og yderligere stort parkeringsareal - ude foran villaen - med plads til yderligere 2 køretøjer.

OM VORDINGBORG BY OG OMRÅDET ...Iselingekvarteret er en større udstykning i den østlige del af byen. Området er overalt med lukkede veje - den primære trafik i området er beboerne - der er stiforbindelser til børnenes gøremål - skoven ligger lige om hjørnet ud mod kysten og selve byens handelsgade kan nås på få minutter i bilen.

Byens varemærke er Gåsetårnet - staten har åbnet landets borgercenter i byen - her er masser af kultur - foreningslivet lever i bedste velgående og toget kører med timedrift til København.

Byen og området står overfor en stor omvæltning - der kommer ny Storstrømsbro - Fehmern-forbindelsen gør afstandene kortere og nye erhversgrunde ved Sydmotorvejen er ved at blive bebyggede.

Vordingborg har - udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien - gymnasium, HF, handelsskole, Seminarium (såvel lærer som pædagog).

Indkørslen ned til carporten ligger mod nordfacaden og samtidig også her - hvor de 2 indgangsdøre til villaen er.

Den første dør en hoveddøren - hvor man træder ind i husets entre.

Her er 3 store værelser, yderligere stort soveværelse, 2 flisebadeværelse med gulvvarme - det ene med kar og det andet med muret bruseniche.

Der er stort spisekøkken fra ca. 2007 med alt i hvidevarer og udgang til sydvendt fliseterrasse og haven.

Stuen er også stor og rummer plads til både spisestue og dagligstue - ligesom der også her er udgang til den sydvendte fliseterrasse og haven.

Bryggerset har klinkegulv, naturgassen er også installeret her, der er opgang til loftet og bord med håndvask og plads til vaskesøjle.