Porsevænget 13, Ore Strand, 4760 Vordingborg

Det blå hav, den grønne plæne & lyset fra syd, forener det hele i en smuk symbiose

SOLGT
I lokale folkemunde ved man godt, at når man nævner adressen Porsevænget, at der er tale om noget helt særligt.

Ikke nok med, at der stort set aldrig kommer ejendomme til salg på denne vej, da de fleste går i arv og når man så oveni som her, får muligheden for og købe en ejendom, der er bygget i 2019 og med en arkitektur, der i den grad udstråler elegance.

Ejendommen er placeret på grunden således - at man er orienteret ud mod del blå åbne hav - hvor hele gavlen er i glas, så også solens stråler der reflekteres i vandet kaster sine stråler og glans sagte ind og og skaber en helt magisk stemning.

Ikke nok med at man har det åbne hav og kigge ud på, man kan også se til Orehoved i det fjerne - ligesom skibstraffikken kan følges i ro og mag og som de fleste sikkert vil gøre, kan man gå ned til vandet og snuppe en dukkert og går tilbage igen, for at sætte sig på sin ugenerte terrasse og nyde synet ud over de åbne hav.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden. Vent til I oplever den storslåede natur.

Når roen er faldet på - er området beriget med alverdens naturoplevelser ! - gå en tur i Rosenfeldt Skoven og nyd samtidig det smukke store gods - der på afstand kan beundres - tag turen på cykel ad de små veje helt ud til spidsen af Knudshoved - hvor alt ånder fred og idyl - eller tag blot hinanden i hånden og gå langs vandet.

Der er kun en rask lille køretur til selve stationsbyen Vordingborg, med et charmerende handelsstrøg, livlig lystbådehavn, sportsfaciliteter og kulturoplevelser.

Dette er kort fortalt en helt unik ejendom i et af Danmarks smukkeste naturområder.

Det første syn der møder jer, er den bygning, der med sin helt særlige arkitektur og materialevalg, kun er med til og skærpe interessen og lade tankerne blive forenet med virkeligheden.

Her er kombineret carport og udhus, smukke store fliser rundt om hele ejendommen, der føles som en stor terrasse, udendørsbruseren og en have der kræver mindst mulig tid, så livet i stedet for kan nydes på terrassen, mens tanker flyder.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor I også kan glæde jer over et dejligt lysindfald. Plads er der rigeligt af med sine 112 velindrettede kvadratmeter.

Her er både stort, åbnet stue/køkkenmiljø med alt i de bedste hvidevarer og det samme gør sig gældende for selve elementer, der med sit smukke hvide ydre, giver hele rummet endnu mere kant.

2 store værelser, gæstetoilet - der som endnu en genistreg, ligger op til bryggers/baggang, i vestfacaden og ligesom i køkkenet, er fuldt apteret i det bedste materialer og hvidevarer.

Det store badeværelse er ej heller nogen undtagelse, der med sin megen plads, gør at der både er et smukt badekar og naturligvis bruseniche.

Entre`en er kombineret som fordelingsgang, med fungerer også som en helt enestående lyskorridor ud mod havet.

Det er måske overflødigt og skrive, men der er naturligvis gulvvarme overalt, som genereres via et luft til vand-varmeanlæg.