Præstevænget 3, 4720 Præstø

Gulstensvilla med masser af plads og alle faciliteter lige om hjørnet

SOLGT
Charmerende stor villa med 196 bolig kvm. i 2 plan og yderligere 18 kvm. stor carport i træ.

På Præstevænget er trafikken minimal - vejen er lukket - kvarteret er eminent - også for børnefamilier og afstanden til selve Præstø`s handelsgade - Adelgade er kun ganske få minutter.

Ud mod vejen syner ejendommen måske ikke af så meget - det gør ikke noget - for når først man kommer ind og ser hvad der gemmer sig bag hækken - bliver tingene ganske anderledes.

Der er gåafstand til tennisbaner - sportspladsen og private og offentlige skoler. Samtidig er der også en stor svømmehal i Bosai Idrætsefterhøjskole - som nåes indenfor ca. 5 minutter i bil.
Præstø er indbegrebet af en rigtig hyggelig provinsby, med alle dens goder og afslappede atmosfære, der i den grad sættes i relief af de toppede brostensgade - det Franske Forår der tiltrækker masser af tusister og hvem yder ikke og af tage en en tur op langs det gamle Præstø Torv og videre ud til Frederiksminde, som slutter blindt ved anlægget mod Præstø Fjord. Gaden har en række gamle huse på den nordlige side, hvoraf de fleste ligger direkte ud til vejen, med lange grunde ned mod fjorden

Ved lystbådehaven findes et rigt restaurant og caféliv. og ved badestranden er der en ro-og kajakklub.

På den modsatte side ligger Præstø kirke samt den ældste af Præstøs skoler - Klosternakkeskolen - som i dag er omdannet til en privatskole.

Lige ved anlægget ligger det gamle Hotel Frederiksminde, der er restaureret i 2006/2007 - nu et af landsdelens bedste spisesteder og det eneste på disse kanter, der kan smykke sig med en Michelin Stjerne.

Villaens arkitektur er spændende - facaderne er i gule sten og taget af eternit - haven er lukket - det meste er plæne - men stadig og med plads til pryd, indkørslen er flisebelagt og her er rigtig god stemning.

Entre`en er stor - rent faktisk møblerbar og med garderobe, her er 3 gode værelser, gæstetoilet og stort badeværelse med brus.

Godt og rummeligt spisekøkken med trin ned til grovkøkkenet/baggangen med adgang til lille værksted.

Tv-stue - med forbindelse ind til den store vinkelstue - med åben trappe til 1.salen, skydedørsparti ud til spisestuen med brændeovn og videre udgang til overdækket terrasse.

På 1.salen er et godt værelse samt stort møblerbar repos/kontor eller blot steder hvor man sætter sig op med kaffen og nyder tilværelsen - men brændeovnen sørger for hygge og stemning

En villa der kan rumme famlien i alle aldre....