Primulavej 2, 4773 Stensved

144 kvm. fra år 2000 - 4 værelser og 7 personers spabad på terrassen

SOLGT
Turen til og fra København af motorvejen tager ca. 1 time. Når turen går hjem og det høje punkt for enden ad afkørsel 41 toner frem - kommer et bredt udsyn over den Sydsjællandske natur - Farø-broen og Storstrømmen - skoven, markerne til syne og den landlige ro falder automatisk på.

For enden ad afkørslen drejes til venstre mod Stensved - en lille køretur på under 5 minutter og byskiltet viser, at vi er ved at være hjemme.

Stensved er en mindre by - den har alt hvad man med rette må kunne forvente - 2 supermarkeder, boldbane, sportshal, skole til og med 9. klasse, børnehave o.s.v. - alt væk fra storbyens stress og larm.

Området er også rig på natur og kultur - bl.a. Petersværft - der består af en lille gruppe velbevarede, kønne huse, en barklade og en bro, hvor man kan ankre op. Dette intakte kulturmiljø, bygget af Peter Johansen, finansmand og godsejer, var en kort overgang skibsværft omkring 1777, og fra 1807-1814 fungerede værftet som fl ådebase under Englandskrigene. På begge sider af Petersværft breder skovene sig, Stensby Skov mod vest og Langebæk Skov mod øst. Nær kysten finder man stadig statelige flådeege. Egetømmeret blev brugt til bådbyggeri og egebarken brugtes til garvning. Barken opbevaredes i Barkladen inden den blev fragtet videre.

Petersværft ligger ud til kysten mellem Stensved og Langebæk.

For enden af Skyttemarksvej er der adgang til det store - tidligere militærområde - ved Kulsbjerg.

Området er nu ændret og blevet et fristed for passionerede sportsfolk - hvor der netop er blevet indviet 2 nye mountainbike-spor etc. og sammenholdt med den pragtfulde natur - er det et yndet sted.

Midt i selve Stensved - på vejen hvor man på den ene side har Rema1000 og den anden side har Netto - fører Skyttemarksvej en ned mod et større roligt og børnevenligt villakvarter - hvor Primulavej er en sidevej til højre.

Sælger har i år 2000 ladet den lokale murermester Jan Larsen opføre villa - ud fra de ønsker som sælger havde og med det resultat vi ser her.

Villaen er bygget som et længehus - der er alle de bekvemligheder man med rette må forvente - gulvvarme overalt - 4 værelser - fliseterrasse mod syd - hvor der er bygget mange små spots ned i fliserne o.s.v.

Carporten er i træ - der er sammenbygget udhus - indkørslen er flisebelagt - haven er lukket med en tæt hæk - det meste er udlagt med plæne og det hele ligger på en hjørnegrund.

Entre`en fungerer også som fordelingsgang - inde til højre ligger villaens badeværelse - det er med fliser på vægge og gulv - brusenichen er stor og arrangementet hvor der er vask og skabe passer fint sammen med det øvrige.

Stuen er har masser af vinduer som skaber et behageligt lys - hvor solen kigger ind fra syd - køkkenet - som også fungerer som alrum - ligger direkte op til - det er klinkebelagt har masser af bordplads - alt i hvidevarer og dobbeltdør ud til fliseterrassen - som også har en nedsænket solgryde.

Der er 4 værelser og et klinkebelagt bryggers - her er bordplads - skabe - vaskemaskine og tørretumbler og fungerer også som baggang.

Sælger har bygget et 7 personers udendørs spabad ned i terrassen - til en værdi af kr. 140.000,00 "Hydropool" - som evt. kan købes til en fordelagtig pris.