Råbylille Stræde 3, Råbylille, 4780 Stege

Også som FLEXBOLIG i Råbylille, omringet af smuk natur og badestrande

Villaen i Råbylille har en masse at byde på, med sin 8412 m2 grund, stor have og udendørskøkken, er der rig mulighed for udendørsaktiviteter.

Selvom grunden er omringet af natur, er der stadig kun 9 km til Møns hovedby Stege (4780), som har rig mulighed for shopping, restauranter og handel.

Ejendommen er oplagt til familier da der er en nærtliggende børnehave og skole i Hjertebjerg. Hjertebjergskolen har elever op til 6. klasse, som herefter overgår til Stegeafdelingen. Transport til Stege kan dog foregå gennem offentlig transport, og der er kun 600 meter til nærmeste busstoppested.

Møn byder også på en masse badestrande, her indgår Råbylilles Strand også. Som en sandstrand med lavt vand er der rig mulighed for at bade for alle aldre. Ønsker man også lige en is til at køle ned på, er det heldigvis også gårdbutikken Møn Is tæt på.

Ejendommen består af selve boligen, som er i 2 plan og med et samlet boligareal på 158 kvadratmeter, hvor der i gavlen mod vest er et lille hobby- / vaskerum og i facaden ud mod indkørslen er der indgang til fyrrummet, hvor pillefyret er installeret.

Derudover kommer 71 kvadratmeter kombineret udhus/hobby/garagebygning, med 2 automatiske porte, hvor den ene af garagerne er til bil og den anden til motorcykler, ATV, havetraktor etc. Yderligere har ejer indrettet sit eget lille klinkebelagte blomsterværksted, men kunne lige så godt være noget helt andet.

Grunden består af 2 matrikelnumre og rummer et væld af muligheder, her er udendørskøkken, drivhus, ca. 20 kvadratmeter lysthus i træ, masser af frugttræer, prydhave, flisegange etc. - som alt er orienteret mod vest, så der er optimalt med sol i haven, ligesom det hele grænser direkte op til åbne marker, med skoven i baggrunden som kulisse, så man kan nyde den smukke natur.

Indvendig i boligen er stemningen lige så hyggelig som udenfor, med masser af sjæl og atmosfære, der kun forstærkes af lyset der strømmer ind gennem de småsprossede vinduer.

Stort spisekøkken/alrum med udgang til vestvendt fliseterrasse samt adgang til den store kombinerede opholds-/spisestue med brændeovn, udgang til prydhaven samt trappe til 1.salen.

På 1.salen er der overalt loft til kip og 3 store værelser.

Villa med stor grund i Råbylille, kun 9 km fra Stege, Møn (4780). Omringet af natur og tæt på skole og børnehave. Adresse: Råbylille Stræde 3, Råbylille, 4780 Stege.