Rekkende By 9, 4720 Præstø

Hesteejendom med ridehal og professionel ridebane i Rekkende By

Leder du efter et sted at bo med højt til himlen, plads til hestehold og en flot, restaureret bolig? Så er denne dejlige landejendom måske noget for dig.

Udefra præsenterer ejendommen sig flot med en fin gårdsplads, en rustik gadelampe og en flagstang til festlige lejligheder eller blot en dejlig solskinsdag. Ejendommens midterste længe indeholder et sadelrum, mens den venstre længe mod vest tæller otte hestebokse og et foderrum. Til ejendommen hører også en stor, professionel ridebane, hvor der er lagt 630 meter dræn, samt en ridehal. Der er skønne folde med udsigt over markerne, inden du rider en tur ind i Rekkende Skov, som ligger under en halv kilometer væk.

I hovedhuset blev entréen istandsat omkring 2010 med et klinkegulv i changerende grå. Herfra er der adgang til et badeværelse med bruseniche. Det store køkken er lyst og åbent med plads til et spisebord, hvor familien kan samles over morgenmaden. Herfra er der adgang til et præsentabelt bryggers med vaskesøjle, som blev renoveret i 2018 med nyt gulv og nye skabe. Fra bryggerset finder du en udgangsdør til en rundet fliseterrasse.

Den store, vinkelformede stue har et flot askeparketgulv, og så er der dejlig nem adgang til haven via skydedørene. Sæt jer til rette på terrassen med noget lækkert på grillen og nyd freden og roen. I årets kolde måneder får vinterhyggen ekstra gode betingelser i stuen, for på en frostklar dag, kan I tænde op i brændeovnen. Fra stuen ligger der en ekstra stue en suite, som kan indrettes til alt fra en hyggelig læsekrog til tv-stue, kontor eller en spisestue.

Via den lyse trappe i entréen kommer du til længens førstesal, der åbner sig op fra den lyse repos med skråvindue. Badeværelset med hvide klinker og bruseniche blev renoveret i 2010 og er lettilgængeligt, når familien skal gøre sig klar til at tage af sted om morgenen. Værelset midtfor har et indbygget skab og egner sig godt til et soveværelse, mens det store værelse mod syd har en hel skabsrække og masser af plads at brede sig på. Det nordvendte soveværelse har et fint lysindfald og et herligt walk-in-closet, hvor du kan farvekoordinere garderoben og line danseskoene op.

Nærmeste skole og pasningstilbud ligger i Præstø, som du kan køre til på godt fem minutter, og her kan du også klare dagligvareindkøb. Til Vordingborg tager det 20 minutter i bil, mens du kan køre til Køge på tre kvarter og til København på en time og et kvarter.

Lyder denne dejlige ejendom som noget for dig? Så ring og bestil tid til en fremvisning.