Riddergade 3, 4760 Vordingborg

ÆLDRE OG AUTENTISK EJENDOM – MED HØJLOFTET KÆLDER OG 2 PLAN

Ejendommen er et ældre, autentisk byggeri - beliggende på Riddergade - i et pænt kvarter i Vordingborg. Herfra kan alt nås på gå-ben, da huset er placeret i byens centrum.

Kvarteret har et varieret terræn, som stiger stejlt mod nord i Riddergade, som dog fordeler sig mere jævnt i de øvrige nord/syd-gående gader. Kvarteret byder på grønne områder og lokalhistoriske attraktioner, såsom den gamle voldgrav og Vordingborg Slotsruin.

Fra Algades østende er der forbindelse, via Glambæksvej, til Nordhavnen, som rummer en smuk lystbådehavn og byder på mange sommerlige fortræffeligheder. Ligeledes er Nordhavnen i forbindelse med handelsstrøget, som også byder på smukke udsigter, restauranter og shopping muligheder. Omgivelserne skaber derved rum for enlige, børnefamilier såvel som ældre, hvorfor denne ejendom er ideel til alle livets faser.

Selve ejendommen består af tre plan, hvoraf underetagen ligger i niveau med gaden. Ejendommen rummer endvidere en garage, med direkte indgang til underetagen.

På nordgavlen er der trappe op til hoveddøren og yderligere trappe op til baghaven, hvor den idylliske overdækkede træterrasse skærmer af. Træterrassen kræver kun mindre renovationer for - igen - at udstråle romantik og familiehygge. Græsplænen er overskuelig med god plads til haveaktiviteter og leg, og har dertilhørende redskabsrum.

Bag hoveddøren er der et klinkebelagt vindfang, som ligeledes har udgang til baghaven og adgang videre ind til ejendommen. Her træder man direkte ind i en fordelingsgang med gæstetoilet og åben trappe til 1.salen.

Stuen er rummelig og lys - med plads til både sofaafdeling og spiseafdeling - ligesom det hvide køkken ligger i åben forbindelse med stuen, og får det hele til at hænge utrolig godt sammen.

På 1.salen er der et lille repos med udgang til terrasse - hvor man kan nyde udsigten over byens tage en stille sommeraften.

Der er ydermere separat toilet, baderum med brus samt 2 gode værelser.

Den højloftede underetage består af 2 disponible rum, et tidligere baderum, grovkøkken med vaskemaskine, garage og et renoveret hobbyrum med gulvvarme.

En fin ejendom der, til trods for sit boligareal på 117 kvm. synes langt større.