Rynkebjerg 41, Ørslev, 4760 Vordingborg

Fantastisk ejendom til en yderst attraktiv pris.

SOLGT
Solen skinner om kap med de sortglasserede tegl - fra den store fantastiske ejendommen.

Naturen kommer helt tæt på - når man sidder på 1.salen og kigger ud af det store vinduesparti i gavlen mod syd og sindet fyldes op af det kuperede terræn med marker og skov eller blot vælger en tilfældig plet på grunden.

Der er ingen naboer kun deåbne vider - hvor der på marken mod syd - ses de gamle storstensgrave - en langdysse samt et fritstående jættestuekammer - som skaber stemning og historie for området. Grunden er stor og anlagt med primært plæne - den store trægarage har plads til båden & det kombinerede garageanlæg og anneks - huser idag fruens frisørsalon og naturligvis åben for andre muligheder.

Den offentlige skole og institution ligger i gåafstand - 8 min. kørsel herfra ligger den anderkendte friskole Øster Egesborg - motorvejstilkørsel nr. 40 ved Udby nåes indenfor 10 min. kørsel og turen til København herfra er på en lille times tid - ligesom handels- og stationsbyen Vordingborg ligger blot ca. 5 km. væk - hvorfra der er timedrift med DSB til København.

Ejendommen`s historie er tilbage fra 1877 og blev for omkring 10år siden købt af en lokal tømrermester - der i tankerne så og skabte det vi i dag ser - blot med andre ejere i dag.

Pladsen i ejendommen er stor - der er 183 kvm. i stueplanet og med de 137 kvm. der tillige er på 1.sal - når vi de 320 boligkvm. - hvor det gennemgående træk er store rum.

Man træder ind i entreen - der fører en til venstre ind i en åben stue - hvor man glædes over at træde ud på den lukkende vestvendte terrasse, der ligeledes har trin ned til haven. I stuen er der også trappe til 1.salen og en flot åbenhed ud til spisekøkkenet. Bryggerset er med utal af skabe - der er gæstetoilettet - soveværelset er enormt og med direkte adgang til det store badeværelse.

På 1.salen drages man automatisk hen mod glasfacaden - hvor roen bare falder på ved udsigten - der er bar og billard - 2 soveværelser og toilet.

Den venlige landmand - hvis jorder støder op til - har givet sit tilsagn til evt. tilkøb af en smule jord eller alternativt leje.