Sct.Clemensvej 3, Ndr. Vindinge, 4760 Vordingborg

Ejendom med stor park på 8.538 kvm. med søer, skovlund, engareal o.s.v.

SOLGT
Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det .. Men denne ejendom gemmer på en helt særlig grund med smukt naturområde!

Drømmer du om at flytte på landet, hvor der er højt til himlen, frisk luft og en grund som sjældent ses i ældre kvarter - men samtidig ikke gå glip af byens muligheder.
Umiddelbart føles det rent faktisk, som at komme ind i en tidslomme, hvor alt står stille, tankerne flyver og man er helt i sin egen verden.

Grunden er meget kuperet, måske kunne man holde mindre dyr eller blot føle sig beriget med et helt særligt stykke natur.

Der er også indkørsel og parkeringsareal og en smuk udsigt over ens område.

Området hvor villaen ligger hedder Neder Vindinge og er en satelitby til selve Vordingborg.

Neder Vindinge rummer alt hvad med rette må kunne forvente i hverdagen. Her er ca. 600 meter til Fakta, og skole, SFO og børnehaven ligger ca. 800 meter væk. Der er stiforbindelse ind til Vordingborg - som på cykel tager ca. 15 minutter at køre til og ca. 5 minutter i bil.

Bus- og togstationen ligger i starten af byen - hvor der er mere end timedrift til København.

I forlængelse af togstationen ligger byens mange indkøbsmuligheder.

Selve boligen er med 1.sal og kælder, bygget i røde sten, taget er røde tegl og der hører også en muret garage til.

Huset er indrettet med entre/fordelingsgang, med åben trappe til 1.salen og nedgang til den højloftede kælder.

I stueplan har du et lille gæstetoilet. Dejligt lyst spisekøkken med videre adgang til to gode sammenhængende stuer, der kan indrettes som stue og spisestue.

På 1.salen er der repos, stort toilet med mulighed for ekstra opbevaringsplads, to gode værelser samt soveværelse, hvor man kan se ud til vandet.

I kælderen er der forkælder med opgang til indkørslen, fyrrum med pillefyr og vaskemuligheder, badeværelse med bruseniche og to store disponible rum.