Sejlet 17, 4793 Bogø By

Højt i udstykningen og med panoramaudsigt ud over vandet til Stubbekøbing

SOLGT
Solskinsøen Bogø favner det - den indre ro, stilhed, fuglesangen og alt det der hører sig til på landet - skaber idyllen som vanskeligt lader sig beskrive og skal opleves. Øen er indbegrebet af landsbysamfund - med bl.a. de store skovarealer og de mange steder hvor solen og vandet nydes i enerum.

Øen kendetegnes ved, at være beboet af søde og imødekommende mennesker og at man hurtigt føler sig velkommen. Selvom øen kun har få erhvervsdrivende, foregår der alligevel en masse aktiviteter - løbeklub, pinsebal, havetraktorræs, running dinner osv.).

Infrastrukturen til og fra øen er fantastisk og med det åbne hav på alle sider og turen over Farø med glimt af alle kitesurfererne der boltrer sig i det ideelle farvand (dette sted er blandt de 4 steder hvor der afholdes DM) - føles turen som en udflugt. Bogø - har dæmning til Møn og færgen Ida sejler en til Stubbekøbing - hvor overfarten tager 12 min. Havnen, som består af små fiskerhytter, huse og opkørselsrampe i forbindelse med overfarten til Stubbekøbing, de statelige kaptajnsvillaer og mindre skipperhuse - nogle med skibsnavne på facaderne og ikke mindst navigationsskolen, udgør de væsentligste spor af Bogø som søfartsø.

Turen til den hyggelige købstad Stege på Møn tager 20 minutter - 10 minutter længere fremme finder man Møns Golfklub ved Præstekilde Hotel og yderligere 15 minutter længere fremme det nye Geocenter ved Møns Klint.

Huset ligger for enden af en stille vej, hvor naboer holder øje med hinandens huse.

Der er en fredelig og hyggelig stemning samt hjælpsomhed blandt naboer, uden det dog medføre nogen forpligtigelser.

Selve haven er anlagt så praktisk, at det meste er plæne, der er flere terrasser, flisegange o.s.v. - så alt næsten passer selv.

Ejendommen er opført i 1999, af firmaet LILJE-HUSET og som en ekstra bonus, er der stor garage med automatisk port og dertil godt lille værkstedsrum.

Hertil kommer også et 10 kvadratmeter ekstra udhus, som ligger op til selve boligen og som del af det bebyggede areal, som måske også kunne tænkes som et lille annex, eller blot som det gode redskabsrum det er nu, hvor alle elinstallationerne sidder og der er samtidig også plads til havehynder o.s.v.

Vi tør godt afsløre, at ejendommen er lige til og tage i brug, alt er ganske enkelt så pænt og i orden, både udvendigt og indvendigt, ligesom sælger lader stort set alt blive i ejendommen, så rent faktisk kan man rykke ind og bo & leve i ejendommen med det samme.

Ejendommen er opført på støbt fundament, med facader i træ og taget med rødt eternit, ligesom der - med undtagelse af entre`en - overalt inde i ejendommen er loft til kip.

Indgangen til ejendommen er i den nordlige gavl, hvor der også er en ekstra parkeringsplads.

Ligegyldt hvor man går eller står, er der den smukkeste udsigt over vandet og dertil kommer, at sælger i 2017 har brugt ca. kr. 100.000,00 på ny terrasse i Jatoba-træ og der er også markise på terrassen.

Her er kombineret entre/fordelingsgang, meget stort brusebadeværelse med opvarmet klinkegulv, soveværelse med skabsvæg, klinkebelagt bryggers/baggang med vaskemaskine, bord og skabe samt meget stort gæsteværelse (har tidligere været 2 værelser og kan let opdeles igen), hvor der også er opgang til hems.

Køkkenet er med alt i hvidevarer og ligger i åben forbindelse med den store vinkel opholds/spisestue med brændeovn og udgang til den store terrasse med den smukkeste udsigt til vandet og Stubbekøbing.

Ydermere har sælger i 2016 fået installeret varmepumpe og indlagt fibernet i 2019.

Vi syntes ejendommen og udsigten fortjener og blive set og oplevet, så kom og lad os vise jer, hvad Bogø har og byde på.