Sjoltevej 15, Sjolte, 4733 Tappernøje

Kastanjehuset - en lille perle fra 1877 med masser af sjæl og stemning.

SOLGT
Ejendommen ligger i Sjolte omgivet af en smuk natur, et rigt dyreliv, og kun to minutter fra Præstø fjord og Bækkeskov.

Der er en times kørsel til København, 15 min til Feddet og 10 min til Præstø by og strand. Området omkring Sjolte byder på mange kulturelle tilbud og dejlige spisesteder. Skole, børnehave og sportsanlæg ligger fem minutter væk.

Indenfor er stemningen lys og luftig, og de hvidmalede lofter med synlige bjælker giver en fin kontrast til de rå klinker.

Der er gulvvarme i hele stueetagen samt to væghængte Morsø brændeovne.

Til venstre for den lille indgang ligger et fint værelse med plads til kontor og overnattende gæster.

Den hyggelige og rummelige stue har dobbelte havedøre, der fører ud til en syd- og østvendt terrasse.

Fra stuen går man ind i det lyse, dobbelthøje trapperum, hvor man også finder indgangen til det fineste badeværelse. Under trappen er der to indbyggede skabe.

Køkkenet med loft til kip, fylder hele sidelængen.

Der er vinduer og havedøre i begge sider af rummet, hvilket giver et helt fantastisk lys. Køkkenafdelingen ligger på hver side af skorstenen med den dejlige, væghængte brændeovn. Begge sider er udstyret med porcelænsvaske og messingarmaturer og italienske væglamper sørger for genialt arbejdslys.

Kombinationen af gamle bjælker, nyt design og direkte adgang til det fri, gør dette rum til husets absolutte samlingssted.

Den fine trappe leder op til førstesalen med husets soveværelse, samt en møblerbar repos. Hele førstesalen har mørke, brede gulvbrædder, hvilket giver en lækker kontrast til de blomstrede vægge beklædt med Sanderson-tapet.

Soveværelset har dobbelte havedøre ud til en dejlig balkon.

Førstesalen er lys og rummelig og der er en rigtig god loftshøjde.

Ejendommen på 122 m2 er smukt istandsat med fine detaljer og med husets sjæl for øje.

Ejendommen med stråtag er bygget i vinkel og hovedhuset er i to etager. Der er nyt (8 år gammelt) stråtag på tre af siderne. For to år siden blev der lagt ny mønning og nye kragetæer af egetræ.

På gavlen af hovedhuset mod syd ligger verdens mindste orangeri. Det måler ikke mere end 2,5 x 2,5 m, men giver mulighed for mange dejlige stunder i ydersæsonerne, og kan også bruges til overvintring af potter.

Grunden er på 801 m2, og i den dejlige have er der flere terrasser og hyggekroge. Der er en fint inddelt køkkenhave, der i øjeblikket bliver brugt som blomsterhave.

På ejendommen er en dejlig stor garage/udhus på 29m2 - velegnet til mange formål.

Hvis det har interesse, er det muligt for køber at erhverve dele af interiøret til en nærmere aftalt pris.

Der er fibernet på ejendommen.

Overtagelse af ejendommen kan endvidere ske hurtigt, hvis køber ønsker det.

Ejendommen har ikke status af flexbolig fordi den, ifølge Næstved Kommunes tolkning af reglerne vedr. Kystnærhedszonen, ligger for tæt på kysten. Men som med alt andet: hvor der er vilje er der selvfølgelig råd.