Skebækvej 5, Ørslev, 4760 Vordingborg

Velbeliggende 153 kvadratmeter fra 2002 - med flisebelagt indkørsel og lukket have

SOLGT
Kvarteret omkring Skebækvej er roligt - vejene er lukkede og et ideelt sted - også hvis man er børnefamilie.

Ørslev er en landsby, der ligger ca. 4 kilometer fra Vordingborg - rent faktisk ligger den på strækningen der fører ud til sydmotorvejen (E47 & E55) og har alt hvad med rette må kunne forvente sig af en landsby.

Her er også et godt foreningsliv - fodboldklubben trækker naturligvis en del - sportshallen oppe ved skolen gør også sit - der er bygget ny stor børnehave overfor skolen - supermarkedet har åbent alle ugens 7 dage og her er en hel del nybyggeri i gang i byen.

Villaen ligger som sagt på lukket vej - der er flisebelagt indkørsel ned til carporten og redskabsrum - haven er lukket og nem og holde og den høje randbeplantning der skaber privatliv og træer der omkranser grunden - kaster lige så hyggeligt deres skygger ned over plænen.

I selve indkørslen er der rent faktisk også lagt fliser med plads til yderligere eet køretøj, ligesom der også er et mindre brændeskur i træ.

Villaen er opført i 2002, med facader i røde sten og taget med sorte tagsten og naturligvis med gulvvarme overalt.

På langsiden mod nord - hvor indkørslen ligger - er der både bryggersdør og hoveddør.

Bag hoveddøren ligger den rummelige entre, her er stort flisebadeværelse med bruseniche, soveværelse med skabe, stor lys stue med brændeovn, dobbelt dør ind til køkken/alrum samt skydedørsparti ud til den sydvendte fliseterrasse og haven.

Her er stort spisekøkken/alrum med alt i hvidevarer og skydedørsparti ud til den sammen sydvendte fliseterrasse, som inde fra stuen.

3 gode værelser, klinkebelagt bryggers/baggang med bord m/vask og masser af skabe samt gæstebadeværelse med muret bruseniche.

Da ejendommen står tom, kan et hurtigt overtagelse også være en mulighed.