Skovby Tværvej 46, 4840 Nørre Alslev

Smuk landejendom med havudsigt

SOLGT
Denne charmerende hesteejendom med 180 graders vandudsigt, som også kan anvendes som flexbolig, er sjældent godt beliggende på grunden i forhold til verdenshjørner og udhuse/staldbygning. Godt 2 km til veletableret og velrenomeret friskole med 0 - 10 klase samt 6 minutters kørsel til motorvej E47. Kort afstand til sendemast med mulighed for effektiv internetforbndelse. Gode indkøbsmuligheder i Nørre Alslev.
Ejendommen er i 2018 forsynet med nyt stråtag samt brand- og varmeisolering. Det er muligt at etablere yderligere beboelse i udhus og/eller garage i forbindelse med hovedhuset.

Det tilhørende jordstykke på godt 1,8 ha er pt. udlagt til hestefolde og ridebane , men kan anvendes til et utal af andre formål.

Ejendommen er beliggende på et regulært jordstykke med plæne, stor sydvestvendt fliseterrasse med smuk udsigt over vandet, åbne marker, hyggelig østvendt flisebelagt gårdsplads.

Ejendommen har en rigtig god størrelse uden megen vedligeholdelse. Beboelsen er på 239 kvm samt garage/udhus, hestestald, udhus og staklade. Beboelsen er opført i sten, hvidmalet og tækket med strå.

Staldbygning som er isoleret og frostfri med ydervægge i stålplader og med ståltag, indeholder 4 hestebokse, hver på ca. 12 kvm , saddelrum, foderrum, strigleplads samt 80 m2 ikke isoleret halmopbevaringsrum: / evt. løsdrift.

Udhus muret med ståltag.
Staklade i træ med ståltag.

Ejendommen har gennemgået den helt store renovering i 1998, - bl.a. vinduer og døre, gulve, lofter, køkken, bad m.m. og er således istandsat og herefter løbende vedligeholdt.


Ejendommen indeholder en entre med åben adgang til stue og køkken. Flisebadeværelse med bruser og skab/vaskearrangement.
Stort lyst køkken med et væld af skabe, god bordplads og alt i maskiner.
Meget stort bryggers med ekstra køle-/frysskab, vaskemaskine , tørretumbler og stålvask med underskabe. Herfra direkte udgang til indbygget udhus.
Lille entre med adgang til kontor/værelse og stue.
Soveværelse med skabe.
Stor kombineret stue med brændeovn og varmepumpe samt vindeltrappe til ejendommens 1.sal.
Klinke- og murstensgulve i stueetagen.
El-gulvvarme i køkken, bryggers, entre og badeværelse er forberedt med rør til vandbåret system til alternativ energi.

1.sal med åbent til kip overalt, opvarmes med varmepumpe og indrettet med:
Meget stort åbent arbejdsværelse/stue med synlige hanebånd og vinduesparti i hele gavlen mod øst, med udsigt over folde og åbne marker.
Vestvendt værelse med tilsvarende glasparti og den skønneste vandudsigt og udsigt til de åbne marker.
Gangareal, toilet med vask samt et dejligt kvistværelse.
Trægulve overalt på 1.sal.

En virkelig smuk og dejlig ejendom der bør ses og opleves ude og inde.

Beboernes daglige adgang til ejendommen sker via Havnsøvej.