Skovhuse Gade 25, 4772 Langebæk

I skovens dybe stille ro - fuldstændig uden naboer

Rammerne er sat til en skøn fremtid med livet og roen højsædet. Den gamle skovridderbolig i Langebæk kan blive rammerne for dig og lad så eventyret begynde.

Ejendommen ligger ugeneret, tilbagetrukket fra selve Skovhuse Gade og helt nede i bunden af markvejen, hvor der ellers ingen andre kommer. Ejendommen er omkranset af skov og mark og drives i dag som et refugium for krop og sjæl.

Den omkring liggende skov ejes af Godset Lundbygaard, hvor de naturligvis kan komme med deres maskiner i skoven hvis det finder det nødvendigt, men ellers er der ingen andre som har ærinde nede af vejen.

Som det hører sig en skovridderbolig til, er denne her naturligvis også med bindingsværk og stråtag, en god gårdsplads, den gamle stald hvor der nu er værksted, garage og fyrrum (med træpille-fyr) samt det gamle hønsehus, hvor man har indrettet det mest yndige gæsterum og man føler sig hensat til tiden der var en gang.

Det nuværende jordtilliggende er på 1.825 kvadratmeter, som fordeler sig med dels gårdspladsen og en lukket gammel have, hvor træer sagte kaster deres skygger indover og giver det hele endnu mere kant.

Der findes naturligvis også andre spændende naturområder, som også kan udforskes på "gåben" - men umiddelbart tror jeg ikke det bliver nødvendigt, med en beliggenhed og omgivelser som her.

Nuværende ejer er meget passioneret omkring deres hjem og har gennem året lagt ret meget kapital og energi i stedet, men der vil sikkert stadig være forhold man som køber ønsker anderledes - eller også gør man ikke - men det skal man se for at forstå hvad vi mener.

Indgangen til ejendommen ligger på gårdsiden og ind træder man i den mest hyggelige og charmerende entre, hvor tingene ligesom forgrener sig ud fra.

Her er elegant brusebadeværelse, åben garderobe samt yderligere et brusebadeværelse.

Stort grovkøkken i åben forbindelse med selve køkkenet med spiseplads, opgang til 1.salen og udgang til stor terrasse, med udsigt direkte ind i skoven og et af Danmarks største egetræer, som er fredet.

Spisestuen er elegant, her er 2 store værelser samt en dagligstue med brændeovn.

På 1.salen er der repos og fordelingsgang med adgang til stort uudnyttet loft.

Her er også stort værelse med loft til kip og hems samt soveværelse.

Ifølge ejer er fyrrummet moderniseret i 2019, køkkenet i 2018, badeværelset fra 2018 og gæstebadeværelset fra 2022.