Skovhusevej 16, 4720 Præstø

Der er ikke mange steder i Danmark, hvor idyllen er så udtalt, som netop her

SOLGT
Ejendommen består af selve den store bolig i 2 plan på 172 kvadratmeter, og hertil kommer yderligere udbygninger.

Det første syn der møder jer, er boligens grå facade, der giver et idylliske genskin, fra skoven som genbo, indkørslen der ender nede i carporten, de blomstrende træer og grønne buske

Carport/skur i træ på 36 kvm, stort udhus på 56 kvadratmeter i gasbeton & træ med spændende muligheder samt yderligere 218 kvadratmeter fritliggende udhus, perfekt til "gør-det-selv-projekter" og opbevaring.

Grunden er på cirka 15531 kvadratmeter og selve haven er fyldt med grønne buske og store krogede træer, der kaster skygger på den store græsplæne. Der er også dejlig solterrasse. Der er rig mulighed for at dyrke jorden, og dermed krydre sommerens salater med grønsager fra egen avl. Bag den store lade er der en gammel vinmark med ca. 100 vinstokke og alt grænser direkte op til skoven.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden. Vent til I oplever den storslåede natur. Jungshoved er en lille halvø, der stikker ud ved Præstø, lige midt imellem Stevns klint og Møns klint. Det jævne, frugtbare morænelandskab afgrænses af lave kyster med strandskove og pynten Jungshoved længst mod øst. Der er ikke langt til Roneklint med badestrand og kajakudlejning. Her langs den smukke kyst kan I gå lange ture og nyde synet af de smukkeste solnedgange. I kan også tage en tur på Præstø Fjord med turbåden Fjordkaperen, der sejler fra Præstø til Fed Havn på Feddet. Der er også mulighed for at opleve fortidsminder. I nærområdet ligger Roneklint Skanse, der blev opført omkring 1808 i forbindelse med Englandskrigene, og der er ikke langt til Borgbanken med den gamle kongeborg på Jungshoved. Borgen ligger utroligt flot i landskabet lige syd for Jungshoved kirke ud mod Bøgestrømmen og mod vest udmundingen af den lavvandede vig Jungshoved Nor. Der er kun små 2 kilometers rask køretur til købstaden Præstø med et charmerende handelsstrøg, livlig lystbådehavn, skoler, sportsfaciliteter og kulturoplevelser.

Dette er kort fortalt en helt unik ejendom i et af Danmarks smukkeste naturområder.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor I også kan glæde jer over et dejligt lysindfald.

Plads er der rigeligt af og i hele stueetagen er der opvarmede klinkegulve. Her er ekstra stort åbent køkkenalrum med rustik brændeovn med dobbeltdøre til terrasse og haven.

Der er også et stort åbent stuemiljø med dobbeltdør til vestvendt terrasse, præsentabel og åben entre med trappe til 1.salen, rummeligt bryggers/baggang/fyrrum samt stort lyst flisebadeværelse med bruseafsnit og kar.

Via den smukke trappe er der forbindelse til første sal. Heroppe er alt flot med plankegulve, anvendelig repos til f.eks. kontorafsnit eller kreativt hobbyrum, stort soveværelse med eget badeværelse og gaderobe rum samt stort gæsteværelse, som også sagtens vil kunne opdeles i 2 værelser (spørg mægler efter tegningsmaterialet herfor).

Sælger oplyser endvidere, at ejendommen er total renoveret i perioden 2002-2003.

Velkommen til en særlig oplevelse på Skovhusevej 16.