Skovvej 70, 4760 Vordingborg

Æstetisk patriciervilla - hvor stil og atmosfære - går hånd i hånd

SOLGT
Præsentabel hvidmalet liebhavervilla fra 1912 i flere plan omgivet af smuk parklignende have, der skråner ned mod Skovvej og samtidig skaber en stemning af diskretion og privatliv.

"BORG" er en smuk og velbevaret ejendom, hvor sælger nænsomt har forestået renoveringen gennem årene, til det resultat, vi ser i dag.

Udover selve boligen på 250 kvadratmeter, forefindes lysthus/sidebygning i træ, dobbelt carport i træ med redskabsrum og yderligere småudbygninger.

Adressen til ejendommen hedder Skovvej med indkørsel ad Violvej - hvor det første syn, der møder en, er den idylliske baghave med flisebelagt terrasse, gangareal, blomstrende træer og grønne buske.

Ejendommen står meget velholdt med oprindelige detaljer såsom det smukke fremspring og balkon på 1.salen, hvor udsigten over byens tage, Vor Frue Kirke, Gåsetårnet, Kirkeengen og lystbådehavnen, bliver endnu mere udtalt.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor I kan glæde jer over et dejligt lysindfald. Plads er der rigeligt af. Her er både stort stuemiljø med dobbeltdøre til haven og antikke svenske porcelænsovne. Desuden stort køkken-alrum med antikt brændekomfur, en imponerende hall etc.

Haven er fyldt med farverige blomster, grønne buske og træer, der kaster skygger på den store græsplæne, foruden en charmerende solterrasse og havebassin og en helt særlig stemning.

Hovedindgangen til ejendommen er i facaden ud mod Skovvej, hvor et smukt indgangsparti byder velkommen indenfor i den store og imponerende hall, med smuk trappe med repos til 1.salen.

Der bydes på 3 stuer en suite, alle med porcelænsovne, højt til loftet, rosetter og udgang til haven.

Køkkenet er velholdt, der er ovenlys, masser af arbejdsplads, alt i maskiner og et antikt brændekomfur.

Her er stor kombineret baggang/bryggers, med lem til viktualiekælder og yderligere en terrasse, hvor også det smukke gamle lysthus, kaster yderligere glans.

Badeværelset i stueetagen er renoveret med sans for ejendommens alder og fremstår med gulvvarme, badekar og håndbruser.

På 1.salen er der repos, 4 store værelser - hvor det ene har udgang til den smukke balkon samt et maritimt brusebadeværelse, der fortæller lidt om sælgers passion for livet på vandet.