Smedestræde 3A, Skibinge, 4720 Præstø

Helårsgrund i Skibinge - få minutter fra selve Præstø by

SOLGT
Hvis ønsket er og bygge sin nye drømmebolig i et allerede etableret kvarter, er det muligt her. Nærmere bestemt er vi i den lille landsby Skibinge, som nærmest er en lille satelitby til selve Præstø by.

Nuværende ejer fik for år tilbage muligheden for at købe denne grund, ved at naboen udstykkede sin grund, hvilket også er årsagen til, at der går en vej op langs denne grund, der fører videre op til ejendommen "oppe bagved".

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden. Vent til I oplever den storslåede natur. Her langs den smukke kyst kan I gå lange ture og nyde synet af de smukkeste solnedgange. I nærområdet ligger Roneklint Skanse, der blev opført omkring 1808 i forbindelse med Englandskrigene, og der er ikke langt til Borgbanken med den gamle kongeborg på Jungshoved.

Skal turen gå til København er af- og tilkørslen ved Bårse det mest hensigtsmæssige at benytte og turen derfra tager ca. 1 time.

Præstø havn er placeret på sydøstkysten af Sjælland i Præstø Fjord. Havnen er en naturhavn, og den er omkranset af købstad, skov og fjord. Havnen har tidligere været en travl trafik havn, og nu står bygninger som toldbygningen og pakhuse tilbage som en erindring om de gamle dage. Bygningernes idylliske udseende rammer havnen ind, og de er blandt andet med til at give havnen en unik atmosfære.

På havnen er der cafe`er, restauranter etc. som er med til at forene det maritime miljø. Havnen ligger i bunden af den smukke Præstø Fjord - et naturskønt fuglebeskyttelsesområde, hvilket giver sejlerne masser at se på undervejs samt en fin børnevenlig badestrand cirka 150 meter fra havnen.

Præstø er også kendt for gourmet, idet hotellet Frederiksminde igen, er blevet hædret med en Michellin-stjerne. Afstand til golfbanen i Mogenstrup er ca. 19 kilometer. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup er en af Danmarks smukkeste 18 hullers parkbane.