Søndersognsvej 33, Bissinge, 4780 Stege

Riv ned og byg nyt - med denne udsigt på 4.193 kvm. stor grund ned til vandet

SOLGT
Der er ganske få steder i Danmark, hvor freden og roen er så udtalt som ved Bissinge - centralt på møn.

På selve Søndersognsvej, der sagte sniger sig gennem det bakkede landskab, ligger ejendommen inde til venstre.

Nuværende ejer købte selv ejendommen i 2020 for at bygge det, der var drømmestedet. Omstændighederne har desværre gjort, at denne drøm ikke kan udleves, så nu ønsker sælger og give "stafetten" videre til en ny famillie, som kan bygge deres drømmebolig på en helt enestående grund.

Der ligger p.t. et gammel kondemneringsmodent hus, som skal nedrives og bortkøres, inden det nye kan bygges.

Man skal som køber samtidig være opmærksom på, at der er strandbeskyttelseslinie på ejendommen der gør, at man ikke "bare" kan placere en ny ejendom lige der, hvor det "passer en".

Der henvises i den forbindelse til Vordingborg Kommune og Kystdirektoratet, hvor man som køber kan søge oplysninger og hjælp til, hvor og hvordan man kan/skal/må bygge sin nye bolig. Endvidere oplyser sælger, at der kan søges midler til nedrivning af den eksisterende ejendom gennem Vordingborg Kommune.

Området er rigt på naturoplevelser - man kan sidde tilbagelænet og nyde årstidernes skiften. På den anden side af øen ligger bl.a. Hjelm Bugt direkte ud til Østersøen, hvor der er pragtfulde badestrande og flere steder på Møn er der lystbådehavne.

10 minutter fra ejendommen ligger Møns Golfklub ved Præstekilde Hotel og yderligere 20 minutter længere fremme, det nye Geocenter ved Møns Klint. Turen til øens hyggelige købstad, Stege tager under 10 minutter.