Nedlagt landejendom med plads til hobbysysler i Guds frie natur

Ornebjerg er en lille landsby i det åbne område - i udkanten af Vordingborg.

Rent faktisk er vi i cykelafstand til Kastrup og Neder Vindinge - hvor folkeskolen ligger - der er ej heller så langt til motorsportsbanen - en rigtig legeplads for både store og små drenge og motorvejstilkørslen ved Udby rammes indenfor 10 minutter i bil.

Selve Vordingborg by ligger også kun ca. 5 minutter herfra i bil - der er alt hvad må kunne forvente sig af en god købstad - toget kører med timedrift til København og selve byen er i kraftig udvikling også blandet andet grundet den nye Storstrømsbro og det nye Fehermbælt projekt.

Vordingborg har gymnasium, handelsskole, seminarium, kaserne og er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum. Byen har tre havne, to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2. En særlig vej, Morten Olsens Allé, er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner og tidligere landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.

Ejendommen er under udstykning, da en "nabo" har købt jorden og derfor sælger bygningssættet videre. Selve bygningssættet består dels af stuehuset i 2 plan, udhusbygning med fyrrum og diverse indbyggede skure, staklade med masser plads samt yderligere en sidebygning (som trænger meget til istandsættelse eller nedrivning - da der er revner i murværket !) - men garagen i gavlen har dog til dato været benyttet.

Her indkørsel med ralsten ned til garagen, lukket forhave med plæne, gårdsplads med terrasse, yderligere opkørsel på den anden siden af ejendommen samt større areal, udlagt med græs.

På de 3 af siderne er der marken og som nabo har man gadekæret - så det er vel egentlig ret fint.

Stuehuset - der er med gulvvarme i hele stueetagen, er indrettet med klinkebelagt entre - som også er den eneste indgang der er til huset.

Nydeligt flisebadeværelse med brus.

Køkken med lille spiseplads og hårde hvidevarer.

Stort værelse samt 2 gode sammenhængende stuer, dels med udgang til forhaven, pilleovn samt trappe til 1.salen.

På 1.salen er der stor og anvendelig repos, toilet samt stort soveværelse.